Giriş Kayıt
Simon Shepherd

Simon Shepherd (60)


Oyuncu

Simon Shepherd, 20 Ağustos 1956 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Henry V (1989), Uğultulu Tepeler (1992), (1999) Rogue Trader (1999), (2003) Carmen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 47 Dram Oyuncu 6.2 1,622
1999 43 Dram Oyuncu    
1999 43 Suç Oyuncu 6.3 7,927

Spice World the Movie
1997 41 Komedi Oyuncu 3.4 28,895
1992 Suç Oyuncu 7.8 4,670

Uğultulu Tepeler
1992 36 Dram Oyuncu 6.9 9,770
1990 34 Dram Oyuncu    
1989 33 Aksiyon Oyuncu 7.7 24,089
1989 Dram Oyuncu 8.6 26,120
1986 Aksiyon Oyuncu    
1985 29 Korku Oyuncu 6.2 775
1985 29 Suç Oyuncu    
1983 27 Gerilim Oyuncu 6.6 2,130
1978 Macera Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017