Giriş Kayıt
Simon Shepherd

Simon Shepherd (60)


Oyuncu

Simon Shepherd, 20 Ağustos 1956 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Henry V (1989), Uğultulu Tepeler (1992), (1999) Rogue Trader (1999), (2003) Carmen (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 47 Dram Oyuncu 6.2 1,622
1999 43 Dram Oyuncu    
1999 43 Suç Oyuncu 6.3 7,927

Spice World the Movie
1997 41 Komedi Oyuncu 3.4 29,085
1992 Suç Oyuncu 7.8 4,783

Uğultulu Tepeler
1992 36 Dram Oyuncu 6.9 10,092
1990 34 Dram Oyuncu    
1989 33 Aksiyon Oyuncu 7.7 24,391
1989 Dram Oyuncu 8.6 26,937
1986 Aksiyon Oyuncu    

Doktor ve Şeytanlar
1985 29 Korku Oyuncu 6.2 823
1985 29 Suç Oyuncu    
1983 27 Gerilim Oyuncu 6.6 2,130
1978 Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017