Giriş Kayıt
Patty Shepard

Patty Shepard (67)


Oyuncu

Patricia Moran Shepard, 01 Ekim 1945 Greenville, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. ...altrimenti ci arrabbiamo! (1974), El kárate, el Colt y el impostor (1974), Mio caro assassino (1972), (1988) Slugs, muerte viscosa (1988) gibi yapımlarla biliniyor.03 Ocak 2013 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Patricia Moran Shepard
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1945
Ölüm Tarihi: 03 Ocak 2013
Doğum Yeri: Greenville, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Patty Schepard | Paty Shepard | Patti Sheppard | P
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 43 Korku Oyuncu 5.1 268
1988 43 Korku Oyuncu 4.9 2,667
1987 42 Korku Oyuncu 3.7 156
1974 29 Aksiyon Oyuncu 5.9 594
1974 29 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,572
1973 28 Western Oyuncu    
1972 27 Dram Oyuncu 6.9 26
1972 27 Gizem Oyuncu 6.5 688
1971 26 Korku Oyuncu 5.4 1,161

Frenchie Efsanes
1971 26 Komedi Oyuncu 5.3 738
1970 25 Western Oyuncu 4.6 21
1970 25 Korku Oyuncu 3.8 398
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017