Giriş Kayıt
Karen Sheperd

Karen Sheperd (56)


Dublör, Oyuncu

Karen Sheperd, 12 Kasım 1961 Greeley, Colorado, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Angel 2 (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1961
Doğum Yeri: Greeley, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Karen Shepard | Karen Lee Sheperd
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Ve Derinden
2001 40 Komedi Dublör 6.9 136,960

Şapşal Kahramanlar
1999 38 Aksiyon Dublör 6.1 57,227

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 56,646
1998 37 Komedi Dublör 6.6 51,916
1998 37 Suç Oyuncu 6.5 7,262

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Dublör 8.2 112,965

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 23,920
1993 32 Aksiyon Oyuncu    
1993 Aksiyon Dublör 5.5 13,109
1989 28 Komedi Dublör 3.2 419
1986 25 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.4 779
1986 25 Aksiyon Oyuncu 7.1 815
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018