Giriş Kayıt
Karen Sheperd

Karen Sheperd (55)


Dublör, Oyuncu

Karen Sheperd, 12 Kasım 1961 Greeley, Colorado, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Angel 2 (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1961
Doğum Yeri: Greeley, Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: Karen Shepard | Karen Lee Sheperd
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Ve Derinden
2001 40 Komedi Dublör 6.9 132,125

Şapşal Kahramanlar
1999 38 Aksiyon Dublör 6.0 55,306

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,476
1998 37 Komedi Dublör 6.6 49,934
1998 37 Suç Oyuncu 6.5 7,262

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 105,993

Herkül
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,143
1993 32 Aksiyon Oyuncu    
1993 Aksiyon Dublör 5.5 12,190
1989 28 Komedi Dublör 3.2 419
1986 25 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.4 779
1986 25 Aksiyon Oyuncu 7.1 815
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017