Giriş Kayıt
Blake Shepard

Blake Shepard


Makyaj

Blake Shepard, makyaj. Umutsuz Evkadınları (2004), Chopping Mall (1986), Friends with Benefits (2011), Wedding Band (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Blake L. Shepard | Blake Shepherd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Makyaj 5.5 2,615
2014 Aksiyon Makyaj 5.6 16,305
2014 Dram Makyaj 6.0 1,773
2012 Komedi Makyaj 7.7 1,724
2012 Komedi Makyaj 5.4 772
2011 Komedi Makyaj 6.7 2,837

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Makyaj 6.7 313,225
2011 Komedi Makyaj    
2008 Suç Makyaj 7.3 8,722

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Makyaj 7.5 95,873
2003 Suç Makyaj 7.1 737
1995 Dram Makyaj    

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Makyaj 6.7 93,666

Ninja Kaplumbağalar'la Zamanda Yolculuk
1993 Aksiyon Makyaj 4.8 25,414
1986 Komedi Makyaj 5.6 6,177
1984 Korku Makyaj 5.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017