Giriş Kayıt
Blake Shepard

Blake Shepard


Makyaj

Blake Shepard, makyaj. Umutsuz Evkadınları (2004), Chopping Mall (1986), Friends with Benefits (2011), Wedding Band (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Blake L. Shepard | Blake Shepherd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 5.9 2,532
2016 Dram Makyaj 5.5 5,274
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 17,767
2014 Dram Makyaj 6.0 1,773
2012 Komedi Makyaj 7.7 1,724
2012 Komedi Makyaj 5.3 857
2011 Komedi Makyaj 6.7 2,919

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Makyaj 6.7 325,086
2011 Belgesel Makyaj 7.8 4,589
2008 Suç Makyaj 7.3 8,906

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Makyaj 7.5 99,638
2003 Suç Makyaj 7.1 737
1995 Dram Makyaj    

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Makyaj 6.7 98,232

Ninja Kaplumbağalar'la Zamanda Yolculuk
1993 Aksiyon Makyaj 4.8 25,414
1986 Komedi Makyaj 5.6 7,161
1984 Korku Makyaj 5.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017