Giriş Kayıt
Blake Shepard

Blake Shepard


Makyaj

Blake Shepard, makyaj. Umutsuz Evkadınları (2004), Chopping Mall (1986), Friends with Benefits (2011), Wedding Band (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Blake L. Shepard | Blake Shepherd
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 5.9 2,573
2016 Dram Makyaj 5.5 5,509
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 17,986
2014 Dram Makyaj 6.0 1,773
2012 Komedi Makyaj 7.7 1,724
2012 Komedi Makyaj 5.3 857
2011 Komedi Makyaj 6.7 2,919

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Makyaj 6.7 326,760
2011 Belgesel Makyaj 7.8 4,589
2008 Suç Makyaj 7.3 8,936

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Makyaj 7.5 100,187
2003 Suç Makyaj 7.1 737
1995 Dram Makyaj    

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Makyaj 6.7 99,045

Ninja Kaplumbağalar'la Zamanda Yolculuk
1993 Aksiyon Makyaj 4.8 25,414
1986 Komedi Makyaj 5.6 7,279
1984 Korku Makyaj 5.0 335
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017