Giriş Kayıt
Gina Shay

Gina Shay


Yapımcı, Animasyon, Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Gina Shay, yapımcı, animasyon, müzisyen, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Yapımcı 6.5 32,750
2012 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapımcı 5.4 697

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Müzik
Yapımcı
6.3 145,561
2007 Animasyon Yapımcı    

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Yapımcı 7.0 61,829

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Yapımcı 6.0 24,796

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Yapımcı 7.8 167,648
1998 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Animasyon 6.4 18,351

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Yapım Yöneticisi
Animasyon
4.8 17,359
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017