Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gina Shay

Gina Shay


Yapımcı, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Müzisyen

Gina Shay, yapımcı, animasyon, yapım yöneticisi, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Yapımcı 6.5 17,042
2012 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapımcı 5.4 697

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Müzik
Yapımcı
6.3 143,508
2007 Animasyon Yapımcı    

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Yapımcı 7.0 60,952

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Yapımcı 6.0 24,680

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Yapımcı 7.8 166,151
1998 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Animasyon 6.4 17,853

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Yapım Yöneticisi
Animasyon
4.8 17,105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017