Giriş Kayıt
Gina Shay

Gina Shay


Yapımcı, Animasyon, Yapım Yöneticisi

Gina Shay, yapımcı, animasyon, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapımcı    

Patron Bebek
2017 Animasyon 6.4 61,533

Troller
2016 Animasyon Yapımcı 6.5 51,550
2012 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapımcı 5.4 697

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Müzik
Yapımcı
6.3 151,993
2007 Animasyon Yapımcı    

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Yapımcı 7.0 64,703

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Yapımcı 6.0 25,545

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Yapımcı 7.8 172,826
1998 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Animasyon 6.4 18,896

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Yapım Yöneticisi
Animasyon
4.8 17,897
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017