Giriş Kayıt
Gina Shay

Gina Shay


Yapımcı, Animasyon, Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Gina Shay, yapımcı, animasyon, müzisyen, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Troller
2016 Animasyon Yapımcı 6.5 24,949
2012 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapımcı 5.4 697

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Müzik
Yapımcı
6.3 144,509
2007 Animasyon Yapımcı    

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Yapımcı 7.0 61,355

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Yapımcı 6.0 24,796

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Yapımcı 7.8 166,830
1998 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Animasyon 6.4 17,853

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Yapım Yöneticisi
Animasyon
4.8 17,193
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017