Giriş Kayıt
Gina Shay

Gina Shay


Yapımcı, Animasyon, Yapım Yöneticisi

Gina Shay, yapımcı, animasyon, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Patron Bebek
2017 Animasyon 6.4 57,771

Troller
2016 Animasyon Yapımcı 6.5 49,936
2012 Animasyon Yapımcı    
2010 Animasyon Yapımcı 5.4 697

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Müzik
Yapımcı
6.3 150,953
2007 Animasyon Yapımcı    

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Yapımcı 7.0 64,251

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Yapımcı 6.0 25,545

South Park - Sinema Filmi
1999 Animasyon Yapımcı 7.8 171,817
1998 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı    
1994 Animasyon Animasyon 6.4 18,896

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Yapım Yöneticisi
Animasyon
4.8 17,736
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017