Giriş Kayıt
John Shaw

John Shaw


Oyuncu

John Shaw, oyuncu. (2009) Watchmen (2009), (2011) Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları (2011), (2012) Saftirik: İşte Şimdi Yandık (2012), (2011) Chaos (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John C. Shaw
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Oyuncu 6.8 91,579
2013 Korku Oyuncu 4.1 1,597
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 327
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 10
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.1 3,971
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556

Geçmişin Sırları
2012 Dram Oyuncu 6.4 27,267

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 Komedi Oyuncu 6.4 16,761

Bir Aile Bulmak
2011 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.1 64
2011 Suç Oyuncu 8.2 73,922

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Oyuncu 6.6 20,009
2011 Western Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,341
2010 Korku Oyuncu 7.2 108
2009 Dram Oyuncu 6.1 247
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 408,779
2009 Fantastik Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.4 1,488
2008 Fantastik Oyuncu    

Kupa Ası
2008 Dram Oyuncu 5.8 518
2008 Dram Oyuncu 4.2 361

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Oyuncu 5.5 144,232

New Yorkta Kabus
2008 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 8.5 187,240

Sihirli Kutu
2007 Aile Oyuncu 6.3 19,216
2006 Komedi Oyuncu 1.9 363

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,528

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 304,361
2004 Aksiyon Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 5.7 20,404
2004 Komedi Oyuncu    

Kor
2003 Aksiyon Oyuncu 5.4 79,688
2001 Macera Oyuncu 7.5 100,456

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Oyuncu 7.0 163,059

Küçük Kadınlar
1994 Dram Oyuncu 7.3 38,400
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017