Giriş Kayıt
Melville Shavelson

Melville Shavelson (90)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Melville Shavelson, 01 Nisan 1917 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı. Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler (2005), Yüzen Ev (1958), Devlerin Gölgesi (1966), Mehtap Körfezi (1951) gibi yapımlarla biliniyor.08 Ağustos 2007 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1917
Ölüm Tarihi: 08 Ağustos 2007
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Shavelson and Josefsberg | Mel Shavelson
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Belgesel Oyuncu 7.2 1,231
2008 Oyuncu 6.8 1,340

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 88 Komedi Senarist 5.4 23,345
2001 Belgesel Oyuncu 8.1 117
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
1985 Belgesel Oyuncu 8.0 523
1972 55 Komedi Senarist
Yönetmen
6.2 394
1969 Komedi Yönetmen
Senarist
8.8 257

Bizim Aile
1968 51 Komedi Yönetmen
Senarist
7.2 6,367

Devlerin Gölgesi
1966 49 Macera Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.3 2,140
1963 46 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.0 915
1961 44 Macera Yönetmen
Senarist
6.6 420

Macera Böyle Başladı
1960 43 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 1,709
1959 42 Biyografi Yönetmen
Senarist
7.3 1,283

Yüzen Ev
1958 41 Komedi Senarist
Yönetmen
6.7 6,096
1957 40 Biyografi Yönetmen
Senarist
6.8 282
1954 37 Komedi Senarist 6.8 1,063
1953 36 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 1,175

Paris'te Bahar
1952 35 Komedi Senarist 6.1 873
1951 34 Komedi Senarist 5.8 668
1951 34 Biyografi Senarist 6.9 641

Mehtap Körfezi
1951 34 Komedi Senarist 7.1 1,872
1950 33 Komedi Senarist 6.2 321
1950 33 Komedi Senarist 6.5 279
1949 32 Komedi Senarist 6.2 1,140
1949 32 Komedi Senarist 7.0 438

Korkak Kahraman
1948 31 Komedi Senarist 7.0 2,818
1947 30 Komedi Senarist 6.8 247

Kahkahalar Tufanı
1945 28 Komedi Senarist 7.2 1,540
1944 27 Macera Senarist 7.1 1,356
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017