Giriş Kayıt
Paul A. Sharpe

Paul A. Sharpe


Sesler

Paul A. Sharpe, sesler. Blind Date (1987), Buddy Buddy (1981), Köftehorlar (1979), Carrie (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Paul Sharp | Paul Sharpe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sesler    

Lanetli Ev 2
2013 Dram Sesler 5.3 13,366

Kara Delik
2013 Dram Sesler 4.2 483
2012 Aksiyon Sesler 7.7 50,762
2012 Kısa Metraj Sesler 6.7 12

Taklitler
2012 Korku Sesler 5.3 4,415
2011 Gerilim Sesler    

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Sesler 5.2 49,197
2011 Dram Sesler 3.5 282
2010 Aksiyon Sesler 6.0 88
2010 Komedi Sesler    

İşkence
2010 Korku Sesler 5.5 5,908

Yabancı
2010 Aksiyon Sesler 6.8 8
2010 Aksiyon Sesler 3.6 1,429
2010 Dram Sesler 5.0 2,021

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 Komedi Sesler 7.6 142,211

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Sesler
5.1 3,796
2009 Korku Sesler 5.3 12,330
2009 Dram Sesler 7.4 7

4. Tür
2009 Gizem Sesler 5.9 66,668
2009 Aksiyon Sesler 5.8 6,022
2009 Aksiyon Sesler 8.1 3,834

Lanetli Ev
2009 Dram Sesler 5.9 53,669

Uzay İhlali
2009 Komedi Sesler 5.7 3,238

50 Ölü Adam
2008 Dram Sesler 6.9 9,714
2008 Dram Sesler 6.8 456

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sesler 7.6 19,130

Dürtü
2008 Gizem Sesler 4.9 1,340

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Sesler 7.4 17,325
2008 Aksiyon Sesler 4.2 1,385
2008 Dram Sesler 6.6 1,330

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Sesler 6.8 69,066
2007 Macera Sesler    
2007 Korku Sesler 5.4 2,735
2007 Macera Sesler 3.1 654
2007 Aksiyon Sesler    

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Sesler 5.8 8,226
2007 Komedi    

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Sesler
   
2007 Komedi 7.0 3,279

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sesler 5.7 11,410
2007 Dram Sesler    

Dondurma
2007 Korku Sesler    

Washington'cılar
2007 Korku Sesler    

Ölüm Hakkı
2007 Korku Sesler 6.3 1,293

Vahşi Bellek
2006 Dram Sesler 5.3 1,484

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Sesler 6.4 1,567

Kürkler
2006 Korku Sesler    
2006 Aksiyon Sesler 5.2 262
2006 Fantastik Sesler    
2006 Komedi Sesler 7.1 6,329

Bir Papaz Sevdim
2006 Dram Sesler    
2006 Komedi Sesler 6.7 26,184

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Sesler    

Yaratıklar
2006 Komedi Sesler 6.5 65,916
2006 Dram Sesler 4.2 1,793
2006 Macera Sesler    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Sesler 6.5 2,136

Beni de Al
2006 Korku Sesler    

Hasta Kız
2006 Korku Sesler    

Aile
2006 Korku Sesler    

Yaşam Hakkı
2006 Korku Sesler    

Lanetli Şey
2006 Korku Sesler    

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Sesler    

Sesler
2006 Korku Sesler    

V Kelimesi
2006 Korku Sesler    
2005 Animasyon Sesler 6.4 1,050
2005 Dram Sesler 6.7 432

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Sesler 5.3 7,017

Son Pişmanlık
2005 Dram Sesler
5.4 243
2005 Suç Sesler 5.0 1,677

Hayat Okulu
2005 Komedi Sesler 6.5 4,628

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Sesler 5.0 847

Korkunun Ustaları
2005 Korku Sesler 7.6 9,960

Çikolata
2005 Korku Sesler    

Ölünün Dansı
2005 Korku Sesler    

Geyik Kadın
2005 Korku Sesler    

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Sesler 6.5 3,190

Eve Dönüş
2005 Korku Sesler    

Dağ Yolu ve Dışında Gerçekleşen Olay
2005 Korku Sesler 6.6 3,546

Jenifer
2005 Korku Sesler    

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sesler    

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Sesler 6.4 8,302
2004 Animasyon Sesler    

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 38,310

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Sesler 6.7 2,313
2004 Aksiyon Sesler    
2004 Komedi Sesler 6.2 1,191
2004 Bilim-Kurgu Sesler    
2003 Komedi Sesler 6.8 2,411
2003 Komedi Sesler 8.1 36,286
2003 Aile Sesler    
2003 Korku Sesler 3.6 585

Onlar
2002 Korku Sesler 4.8 10,969

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Sesler    
2002 Dram Sesler 5.5 8,239
2002 Gerilim Sesler 6.0 177
2002 Dram Sesler 6.9 484
2002 Gerilim Sesler 4.0 199
2002 Aksiyon Sesler    

Sıkı Kızlar
2002 Suç Sesler 5.8 2,567
2002 Dram Sesler 4.7 638
2001 Aksiyon Sesler 7.0 5,689

Ölümcül Bedel
2001 Korku Sesler 4.7 21,578
2001 Komedi Sesler    

Türbülans 3
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Fantastik Sesler    

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Sesler 5.8 532
2000 Dram Sesler 5.7 695
2000 Suç Sesler 6.3 210
2000 Suç Sesler 6.2 2,715
1999 Aksiyon Sesler    

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 Komedi Sesler 6.2 6,926
1999 Aksiyon Sesler    

Son Gece
1998 Komedi Sesler 7.3 8,247

Armağan Listesi
1997 Komedi Sesler 6.7 843
1997 Fantastik Sesler 5.9 721

Özgür Willy 3
1997 Aile Sesler 4.6 7,270

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 71,005
1997 Aksiyon Sesler 8.3 2,356
1997 Aksiyon Sesler 5.7 545

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Sesler 4.6 2,322

Öpülmüş
1996 Dram Sesler 6.5 3,081
1996 Komedi Sesler 7.5 2,293
1996 Dram Sesler 5.7 106

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Sesler 6.5 9,527
1995 Aksiyon Sesler 5.2 88

Yeraltında Dehşet
1995 Korku Sesler 3.9 986
1995 Dram Sesler 7.0 406
1995 Dram Sesler 7.8 9,447
1995 Korku Sesler 3.4 836
1995 Macera Sesler 6.4 2,036
1995 Aksiyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 7.2 478
1994 Dram Sesler 7.2 928
1994 Macera Sesler    
1994 Dram Sesler 6.1 514
1994 Gerilim Sesler    

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Sesler 5.1 749
1993 Komedi Sesler    
1993 Aksiyon Sesler 4.1 692

Benim Güzel Idahom
1991 Dram Sesler 7.1 40,485
1990 Aksiyon Sesler 6.1 50,689

Dostluk Yemini
1990 Dram Sesler 6.5 4,416

Korku Günleri
1990 Komedi Sesler 6.2 12,184

İnsan İki Kere Ölür
1989 Aksiyon Sesler 6.3 3,364
1989 Komedi Sesler 5.7 201
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Sesler 5.3 3,325

Sürücü Ehliyeti
1988 Komedi Sesler 6.3 15,146
1988 Korku Sesler 5.9 9,105
1988 Komedi Sesler 7.1 190
1988 Fantastik Sesler 5.5 2,733

Dominick ve Eugene
1988 Dram Sesler 7.0 2,333
1988 Komedi Sesler 5.5 2,189
1987 Aksiyon Sesler 4.0 177
1987 Komedi Sesler 5.9 17,024
1986 Dram Sesler    
1986 Korku Sesler 6.7 17,057
1986 Komedi Sesler 6.8 16,280

Amerikalı Kuzenim
1985 Biyografi Sesler 6.4 462
1983 Aksiyon Sesler 6.1 3,241

Geceyarısına 10 Kala
1983 Suç Sesler 6.3 4,439
1982 Komedi Sesler 5.3 273
1981 Komedi Sesler 6.6 3,339
1981 Dram Sesler 7.4 2,193

Cehennem Gecesi
1981 Korku Sesler 5.8 4,167
1981 Dram Sesler 7.5 567

Aşk, Yeniden
1980 Komedi Sesler 5.3 284
1980 Komedi Sesler 6.8 11,198
1980 Dram Sesler 7.2 1,632

Köftehorlar
1979 Komedi Sesler 6.2 15,900
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017