Giriş Kayıt
Libby Sharpe

Libby Sharpe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Libby Sharpe, yapım yöneticisi, yapımcı. Hayvan Krallığı (2010), Tepetaklak (2004), Yanan Adam (2011), Suburban Mayhem (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 8.1 162,381

Takip
2014 Suç Yapımcı 6.4 38,463

Yanan Adam
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 3,256
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 28,658

Hayvan Krallığı
2010 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 49,999

Avustralya
2008 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 110,853
2006 Dram Yapımcı 7.3 39,441
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 1,257

Tepetaklak
2004 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 6,789
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 422
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 3,578

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Çeşitli 7.6 244,465
1997 Dram Çeşitli 6.4 808

Cennet Yolu
1997 Dram Çeşitli 6.8 4,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018