Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
S. Pearl Sharp

S. Pearl Sharp (74)


Oyuncu

S. Pearl Sharp, 21 Aralık 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Minstrel Man (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Saundra Sharp
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,515

Beyaz Gölge
1981 Dram Oyuncu    

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,852
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,438

Yara
1974 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 25,906
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,429
1969 27 Dram Oyuncu 7.2 606
1966 24 Dram Oyuncu 6.5 240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017