Giriş Kayıt
S. Pearl Sharp

S. Pearl Sharp (74)


Oyuncu

S. Pearl Sharp, 21 Aralık 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Minstrel Man (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Saundra Sharp
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,629

Beyaz Gölge
1981 Dram Oyuncu    

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,234
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,852

Yara
1974 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,748
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1969 27 Dram Oyuncu 7.2 668
1966 24 Dram Oyuncu 6.5 240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017