Giriş Kayıt
S. Pearl Sharp

S. Pearl Sharp (74)


Oyuncu

S. Pearl Sharp, 21 Aralık 1942 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Minstrel Man (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1942
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Saundra Sharp
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,543

Beyaz Gölge
1981 Dram Oyuncu    

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,964
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,496

Yara
1974 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,132
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1969 27 Dram Oyuncu 7.1 644
1966 24 Dram Oyuncu 6.5 240
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017