Giriş Kayıt
Kim Sharma

Kim Sharma (37)


Oyuncu

Kim Michelle Sharma, 21 Ocak 1980 Ahmednagar, Maharashtra, Hindistan doğumlu oyuncu. Fida (2004), Yakeen (2005), Aşk Hikayeleri (2000), (2009) Magadheera (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kim Michelle Sharma
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1980
Doğum Yeri: Ahmednagar, Maharashtra, Hindistan
Burcu: Kova
6.5 (2 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 31 Aksiyon Oyuncu 3.6 246
2010 30 Aksiyon Oyuncu 4.5 25
2009 29 Komedi Oyuncu 3.9 273
2009 29 Aksiyon Oyuncu 7.7 10,087
2009 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 213
2008 28 Komedi Oyuncu 2.7 426
2007 27 Komedi Oyuncu 6.0 8,997
2007 27 Komedi Oyuncu 3.8 361
2006 26 Komedi Oyuncu 3.6 60
2006 26 Dram Oyuncu 4.1 210
2005 25 Dram Oyuncu 5.1 141
2005 25 Dram Oyuncu 5.3 530
2004 24 Macera Oyuncu 5.5 1,773

Aşk Hikayeleri
2000 20 Müzikal Oyuncu 7.1 18,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017