Giriş Kayıt
Robert Shapiro

Robert Shapiro


Yapımcı

Robert Shapiro, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robert Z. Shapiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 7.6 93
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 88
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 279
2012 Dram Yapımcı 7.1 47
2012 Dram Yapımcı 8.1 321
2012 Dram Yapımcı 6.8 72
2012 Dram Yapımcı 8.0 882
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 149
2008 Yapımcı    
2006 Müzik Yapımcı    
1999 Aksiyon Yapımcı    
1992 Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017