Giriş Kayıt
Robert Shapiro

Robert Shapiro


Yapımcı

Robert Shapiro, yapımcı. Blue (2012), The 72nd Annual Academy Awards (2000), (2008) The 80th Annual Academy Awards (2008), (2006) The 78th Annual Academy Awards (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Z. Shapiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 7.6 93
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 88
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 279
2012 Dram Yapımcı 7.1 47
2012 Dram Yapımcı 8.1 321
2012 Dram Yapımcı 6.8 72
2012 Dram Yapımcı 8.0 882
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 149
2008 Yapımcı 6.8 1,340
2006 Müzik Yapımcı 6.7 1,001
2005 Müzik Yapımcı 6.1 1,043
2003 Yapımcı
Çeşitli
6.3 895
2002 Aile Yapımcı 5.6 969
2001 Aile Yapımcı 6.0 769
2000 Aile Yapımcı 6.0 571
1999 Aksiyon Yapımcı    
1992 Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017