Giriş Kayıt
Leonard Shapiro

Leonard Shapiro (70)


Yapımcı

Leonard Mark Shapiro, 02 Şubat 1947 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yapımcı. The Second Arrival (1998), McBain (1991), Black Roses (1988), Dahmer (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leonard Mark Shapiro
Doğum Tarihi: 02 Şubat 1947
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lenny Shapiro
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Komedi Yapımcı 7.0 304

Yarınsız
2012 65 Yapımcı    
2007 60 Komedi 7.2 1,502
2003 56 Belgesel Yapımcı 7.2 27
2003 56 Biyografi Yapımcı    
2002 55 Biyografi Yapımcı 5.6 7,904
1998 51 Aksiyon Yapımcı 3.8 2,342
1998 51 Korku 5.7 4,644

Kuduz bakisi
1996 49 Komedi Yapımcı 5.5 2,302
1993 46 Suç Yapımcı 5.2 793
1991 44 Aksiyon Yapımcı 4.7 1,201
1988 41 Korku Yapımcı 4.4 864
1986 39 Komedi 5.8 3,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017