Giriş Kayıt
Leigh Shanta

Leigh Shanta


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Leigh Shanta, yapım yöneticisi, yapımcı. Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014), Uçuş Planı (2005), Üçkağıtçılar (2003), Koç Carter (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Leigh Shanta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 86,824

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.0 64,642

Kağıttan Kentler
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 78,803

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 62,976

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.0 39,445

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 150,346

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 48,879

Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.4 25,178
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.5 26,433

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.5 35,486

Köpek Oteli
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 18,108

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.2 63,380

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 5,438

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.5 57,821

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 135,890

Koç Carter
2005 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 102,496

Johnson Ailesi Tatilde
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 5,989

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 113,128
2002 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 28,174

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 123,208

Üstteki Kadın
2000 Komedi Yapımcı 5.3 8,639

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 15,939
1998 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.7 9,070

İntihar Pokeri
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 23,403
1997 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 196
1996 Komedi Yapım Yöneticisi    

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Çeşitli    
1994 Fantastik Çeşitli    
1993 Fantastik Çeşitli    
1993 Bilim-Kurgu Çeşitli    
1993 Macera Çeşitli 3.9 1,240
1992 Aksiyon Çeşitli 6.0 816
1992 Korku Çeşitli 4.1 582
Dizi Altyazıları
Vikings (12,063) Shameless (6,947) Black Mirror (5,737) The Flash (4,119) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,460) Bron/Broen (1,134) Supergirl (1,096) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018