Giriş Kayıt
Michael Shannon

Michael Shannon (75)


Oyuncu

Michael Shannon, 24 Ocak 1943 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. (2012) Karanlık Gölgeler (2012), (2012) Kuzgun (2012), (1975) Wonder Woman (1975), (1984) Sheena (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1943
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael J. Shannon | Michael J Shannon
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Gölgeler
2012 69 Komedi Oyuncu 6.2 218,740

Kuzgun
2012 69 Suç Oyuncu 6.4 77,545
2011 68 Macera 6.0 808
2007 Aile Oyuncu 6.5 190
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 10,775
2005 62 Dram Oyuncu 6.2 2,805
2001 58 Dram Oyuncu 5.6 74
1998 55 Dram Oyuncu 6.7 393
1997 54 Gerilim Oyuncu    

Kahraman köpek balto
1995 52 Animasyon Oyuncu 7.1 34,253
1995 52 Aksiyon Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,345
1994 51 Dram Oyuncu    
1993 50 Suç Oyuncu    
1989 Gizem Oyuncu 4.9 202

Küçük Korku Dükkanı
1986 43 Komedi Oyuncu 6.9 55,111
1986 43 Dram Oyuncu 5.4 44
1986 Aksiyon Oyuncu    

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 42 Dram Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 7.7 79
1984 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,672
1982 39 Dram Oyuncu 6.8 2,034

Superman 2
1980 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 85,492
1978 Macera Oyuncu    
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,305
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,156
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018