Giriş Kayıt
Mike Shanks

Mike Shanks


Dublör, Oyuncu

Mike Shanks, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Oyuncu 3.9 272

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 24,964

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Dublör 6.1 8,617

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,504
1987 Aksiyon Dublör 7.5 204,853
1986 Dram Oyuncu 7.1 264
1984 Komedi Dublör 4.0 147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018