Giriş Kayıt
Michael Shanks

Michael Shanks (47)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Michael Garrett Shanks, 15 Aralık 1970 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), Katilin Yüzü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Garrett Shanks
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1970
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Michael G. Shanks | Maykl Shenks
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.8 165
2016 46 Romantik Oyuncu    

Elysium: Yeni Cennet
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 372,397
2013 43 Biyografi Oyuncu    
2013 43 Dram Oyuncu 6.0 255

13. Esrar
2013 43 Korku Oyuncu 4.5 2,068
2012 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.6 5,388
2011 41 Biyografi Oyuncu    
2011 41 Oyuncu    

Katilin Yüzü
2011 41 Suç Oyuncu 5.8 16,604

Özel Kuvvet
2011 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,880

Kız ve Kurt
2011 41 Fantastik Oyuncu 5.4 97,555

Kutuptaki Patlama
2010 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 3,019
2009 Suç Oyuncu 4.9 192

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Oyuncu 7.7 42,039
2009 39 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,834
2009 39 Macera Oyuncu 6.6 52,300

Kayıp Hazine
2008 38 Macera Oyuncu    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 38 Aksiyon Oyuncu 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 38 Aksiyon Oyuncu 7.4 17,325
2007 37 Korku Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 62,124
2007 37 Dram Oyuncu    
2007 37 Belgesel Oyuncu 8.1 191
2006 36 Belgesel Oyuncu 8.4 148
2005 35 Korku Oyuncu    
2005 35 Belgesel Oyuncu 8.1 94

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 53,035
2004 34 Belgesel Oyuncu 7.2 180
2003 33 Belgesel Oyuncu 8.0 197
2003 33 Macera Oyuncu 4.0 519

Evden Eve
2002 32 Dram Oyuncu 7.9 3,460
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,887
2001 Macera Oyuncu 7.5 103,552
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,131
2000 30 Dram Oyuncu 5.7 695

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu
Senarist
8.4 71,597
1997 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,356
1997 27 Macera Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,526
1995 25 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,579) Shameless (7,051) Black Mirror (5,959) The Flash (4,234) Star Trek: Discovery (2,346) The Big Bang Theory (1,586) Bron/Broen (1,152) Supergirl (1,139) Black Lightning (1,079) Stranger Things (1,067)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018