Giriş Kayıt
Yoram Shayer

Yoram Shayer


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Yoram Shayer, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Yoram Shair
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 196

Büyük Pis Canavarlar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.8 12,431
2012 Dram Yapım Tasarımcısı    
2010 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 18
2009 Komedi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
7.0 779
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 171

Sırlar
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,504

Dünyanın Sonundan Sola Dön
2004 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 896
2003 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 21
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
4.6 6,585
1993 Macera Yapım Tasarımcısı 4.9 182
1990 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 129

Aviya'nın Yazı
1989 Biyografi Sanat Yönetmeni    
1988 Dram Sanat Bölümü 7.4 7,335
1987 Biyografi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017