Giriş Kayıt
Gary Shail

Gary Shail (57)


Oyuncu

Gary Shail, 10 Kasım 1959 doğumlu oyuncu. "Metal Mickey" (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1959
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 31 Korku Oyuncu    

Karın Deşen Jack
1988 29 Suç Oyuncu 7.7 3,215
1985 26 Fantastik Oyuncu 5.3 2,297
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1981 22 Komedi Oyuncu 5.8 3,569
1979 20 Suç Oyuncu 7.3 13,449
Film Altyazıları
Live by Night (9,771) Resident Evil: The Final Chapter (8,761) Hidden Figures (4,641) Rogue One (4,218) Patriots Day (4,204) Assassin's Creed (3,718) Split (3,473) Allied (3,449) Paterson (3,264) Why Him? (1,786)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017