Giriş Kayıt
Gary Shail

Gary Shail (57)


Oyuncu

Gary Shail, 10 Kasım 1959 doğumlu oyuncu. "Metal Mickey" (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1959
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 31 Korku Oyuncu    

Karın Deşen Jack
1988 29 Suç Oyuncu 7.7 3,215
1985 26 Fantastik Oyuncu 5.3 2,392
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,155
1981 22 Komedi Oyuncu 5.8 3,569
1979 20 Suç Oyuncu 7.3 13,863
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017