Giriş Kayıt
Gary Shail

Gary Shail (58)


Oyuncu

Gary Shail, 10 Kasım 1959 doğumlu oyuncu. "Metal Mickey" (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1959
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 31 Korku Oyuncu    

Karın Deşen Jack
1988 Suç Oyuncu 7.7 3,607
1985 26 Fantastik Oyuncu 5.3 2,434
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
1981 22 Komedi Oyuncu 5.8 3,762
1979 20 Suç Oyuncu 7.3 14,666
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018