Giriş Kayıt
M.A. Shaikh

M.A. Shaikh


Sesler, Görüntü Yönetmeni, Müzisyen

M.A. Shaikh, sesler, görüntü yönetmeni, müzisyen. Deewaar (1975), Mother India (1957), Silsila (1981), Dilwale (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: M.A. Sheikh | M.A. Shiekh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Romantik Görüntü Yönetmeni 5.7 7
1998 Komedi Sesler 6.5 1,507
1998 Komedi Sesler 4.1 377
1997 Dram Sesler 7.4 320
1997 Dram Sesler 6.5 131
1994 Aksiyon Sesler 5.5 2,163
1987 Aksiyon Sesler 6.3 18
1985 Romantik Sesler 4.3 33
1984 Aksiyon Sesler 6.3 78
1984 Sesler 6.5 68
1982 Dram Sesler 6.8 170
1982 Dram Sesler 7.3 301
1981 Dram Sesler 7.4 1,979
1977 Dram Sesler 6.5 72
1976 Dram Sesler    
1975 Dram Sesler 8.2 6,305
1975 Dram Sesler 6.2 239
1974 Aksiyon Sesler 6.7 78
1973 Müzikal Sesler 7.2 296
1973 Dram Sesler 7.2 296
1969 Suç Sesler 7.4 440
1968 Romantik Müzik 6.7 39
1957 Dram Sesler 8.1 5,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017