Giriş Kayıt
Matt Sergott

Matt Sergott


Oyuncu

Matt Sergott, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu 6.1 127,635
2003 Komedi Oyuncu 2.4 43,421

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 175,806

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Oyuncu 5.5 156,331
1995 Belgesel Oyuncu 8.7 1,814

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Oyuncu 6.5 88,660
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018