Giriş Kayıt
Gene Serdena

Gene Serdena


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Gene Serdena, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu. Aşk (2013), Zombieland (2009), Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017), Dövüşçü (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 7.5 333,404

Uzay Yolcuları
2016 Macera Set Dekoratörü 7.0 275,517
2015 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 130,846

Sert Ol
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.0 104,471

Evrim
2014 Dram Set Dekoratörü 6.3 196,257

Aşk
2013 Dram Set Dekoratörü 8.0 430,348

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.8 255,521

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 189,320

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 84,554

Dövüşçü
2010 Biyografi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.8 303,846
2009 Macera Set Dekoratörü 7.7 434,733

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.8 36,016
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.2 41,327

Alacakaranlık
2008 Dram Set Dekoratörü 5.2 376,042

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 15,159

Koruyucu
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 80,690

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 47,732

Tesadüfler
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 58,570

Yakar Top
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 204,725

Sisler Evi
2003 Dram Set Dekoratörü 7.6 60,216

Kuyu
2003 Macera Set Dekoratörü 7.1 66,456

Tersyüz
2002 Komedi Set Dekoratörü 7.7 158,941
2002 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 12,042
2002 Dram Set Dekoratörü 6.4 14,492

İçgüdü
2001 Komedi Set Dekoratörü 6.4 15,640

Hayvan
2001 Komedi Set Dekoratörü 4.8 51,042

Çığlık 3
2000 Korku Set Dekoratörü 5.5 108,883

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Set Dekoratörü 7.8 277,968

Üç Kral
1999 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 148,493

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 85,201

Vadide İki Gün
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.5 16,820

Tepki
1996 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 43,645
1995 Dram Set Dekoratörü 5.3 5,359
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.8 107,791
1992 Set Dekoratörü 5.9 1,024

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Set Dekoratörü 8.3 13,168
1990 Korku Set Dekoratörü 6.1 2,705
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 541

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 10,812

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sanat Bölümü 4.9 676
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,419
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,535

Korku Evi 2
1987 Fantastik Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.4 8,005

Gri Adam
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,487
1986 Korku Set Dekoratörü 4.3 1,803
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018