Giriş Kayıt
Gene Serdena

Gene Serdena


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Gene Serdena, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu. Zombieland (2009), Aşk (2013), Dövüşçü (2010), John Malkovich Olmak (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Set Dekoratörü    

Uzay Yolcuları
2016 Macera Set Dekoratörü 7.0 194,005
2015 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 116,259
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.0 95,220

Evrim
2014 Dram Set Dekoratörü 6.3 184,713

Aşk
2013 Dram Set Dekoratörü 8.0 390,858

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.9 239,479

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 181,518

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 81,132

Dövüşçü
2010 Biyografi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.8 290,190
2009 Macera Set Dekoratörü 7.7 409,685

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.8 34,306
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.2 38,943

Alacakaranlık
2008 Dram Set Dekoratörü 5.2 361,567

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 14,547

Koruyucu
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 77,837

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 45,600

Tesadüfler
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 58,047

Yakar Top
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 194,629

Sisler Evi
2003 Dram Set Dekoratörü 7.6 58,125

Kuyu
2003 Macera Set Dekoratörü 7.1 61,480

Tersyüz
2002 Komedi Set Dekoratörü 7.7 150,475
2002 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 11,495
2002 Dram Set Dekoratörü 6.4 13,317

İçgüdü
2001 Komedi Set Dekoratörü 6.4 15,640

Hayvan
2001 Komedi Set Dekoratörü 4.8 48,581

Çığlık 3
2000 Korku Set Dekoratörü 5.5 103,301

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Set Dekoratörü 7.8 265,558

Üç Kral
1999 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 142,917

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 81,224

Vadide İki Gün
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.5 15,992

Tepki
1996 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 41,948
1995 Dram Set Dekoratörü 5.3 5,359
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.8 101,193
1992 Set Dekoratörü 5.9 1,024

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Set Dekoratörü 8.3 12,490
1990 Korku Set Dekoratörü 6.1 2,705
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 541

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 10,193

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sanat Bölümü 4.9 676
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,259
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,101

Korku Evi 2
1987 Fantastik Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.4 8,005

Gri Adam
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.1 6,125
1986 Korku Set Dekoratörü 4.3 1,803
Dizi Altyazıları
The Flash (7,230) Fargo (6,219) Arrow (5,246) The 100 (4,750) Better Call Saul (3,853) Lucifer (3,176) 12 Monkeys (2,906) Supernatural (2,607) American Gods (2,558) Game of Thrones (2,555)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017