Giriş Kayıt
Gene Serdena

Gene Serdena


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Gene Serdena, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu. Zombieland (2009), Aşk (2013), Dövüşçü (2010), John Malkovich Olmak (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 8.0 98,889

Uzay Yolcuları
2016 Macera Set Dekoratörü 7.0 214,426
2015 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 118,244
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.0 96,737

Evrim
2014 Dram Set Dekoratörü 6.3 186,393

Aşk
2013 Dram Set Dekoratörü 8.0 396,342

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.9 241,929

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 182,633

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 81,796

Dövüşçü
2010 Biyografi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.8 292,160
2009 Macera Set Dekoratörü 7.7 413,575

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.8 34,554
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.2 39,076

Alacakaranlık
2008 Dram Set Dekoratörü 5.2 363,736

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 14,547

Koruyucu
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 78,285

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 45,965

Tesadüfler
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 58,281

Yakar Top
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 196,237

Sisler Evi
2003 Dram Set Dekoratörü 7.6 58,166

Kuyu
2003 Macera Set Dekoratörü 7.1 62,030

Tersyüz
2002 Komedi Set Dekoratörü 7.7 151,656
2002 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 11,669
2002 Dram Set Dekoratörü 6.4 13,317

İçgüdü
2001 Komedi Set Dekoratörü 6.4 15,640

Hayvan
2001 Komedi Set Dekoratörü 4.8 48,581

Çığlık 3
2000 Korku Set Dekoratörü 5.5 104,078

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Set Dekoratörü 7.8 267,333

Üç Kral
1999 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 143,853

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 81,777

Vadide İki Gün
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.5 16,210

Tepki
1996 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 42,227
1995 Dram Set Dekoratörü 5.3 5,359
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.8 102,378
1992 Set Dekoratörü 5.9 1,024

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Set Dekoratörü 8.3 12,594
1990 Korku Set Dekoratörü 6.1 2,705
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 541

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 10,268

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sanat Bölümü 4.9 676
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,259
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,101

Korku Evi 2
1987 Fantastik Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.4 8,005

Gri Adam
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.1 6,125
1986 Korku Set Dekoratörü 4.3 1,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017