Giriş Kayıt
Gene Serdena

Gene Serdena


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Gene Serdena, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu. Aşk (2013), Zombieland (2009), Dövüşçü (2010), John Malkovich Olmak (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 231,251

Uzay Yolcuları
2016 Macera Set Dekoratörü 7.0 247,448
2015 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 123,280

Sert Ol
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.0 99,739

Evrim
2014 Dram Set Dekoratörü 6.3 190,908

Aşk
2013 Dram Set Dekoratörü 8.0 410,038

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.9 247,485

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 185,380

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 82,887

Dövüşçü
2010 Biyografi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.8 296,731
2009 Macera Set Dekoratörü 7.7 422,476

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.8 35,077
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.2 39,588

Alacakaranlık
2008 Dram Set Dekoratörü 5.2 368,489

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 14,896

Koruyucu
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 79,321

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 46,685

Tesadüfler
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 58,570

Yakar Top
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 199,618

Sisler Evi
2003 Dram Set Dekoratörü 7.6 59,066

Kuyu
2003 Macera Set Dekoratörü 7.1 63,730

Tersyüz
2002 Komedi Set Dekoratörü 7.7 154,617
2002 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 11,782
2002 Dram Set Dekoratörü 6.4 13,619

İçgüdü
2001 Komedi Set Dekoratörü 6.4 15,640

Hayvan
2001 Komedi Set Dekoratörü 4.8 48,581

Çığlık 3
2000 Korku Set Dekoratörü 5.5 106,102

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Set Dekoratörü 7.8 271,616

Üç Kral
1999 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 145,823

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 83,092

Vadide İki Gün
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.5 16,486

Tepki
1996 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 42,838
1995 Dram Set Dekoratörü 5.3 5,359
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.8 104,545
1992 Set Dekoratörü 5.9 1,024

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Set Dekoratörü 8.3 12,818
1990 Korku Set Dekoratörü 6.1 2,705
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 541

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 10,453

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sanat Bölümü 4.9 676
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,419
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 7,279

Korku Evi 2
1987 Fantastik Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.4 8,005

Gri Adam
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.2 6,399
1986 Korku Set Dekoratörü 4.3 1,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017