Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gene Serdena

Gene Serdena


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Oyuncu

Gene Serdena, set dekoratörü, sanat bölümü, oyuncu. Zombieland (2009), Aşk (2013), Dövüşçü (2010), John Malkovich Olmak (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş
2017 Aksiyon Set Dekoratörü    

Uzay Yolcuları
2016 Macera Set Dekoratörü 7.1 55,545
2015 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 108,828
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.0 91,158

Evrim
2014 Dram Set Dekoratörü 6.3 179,736

Aşk
2013 Dram Set Dekoratörü 8.0 375,556

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Set Dekoratörü 5.9 232,570

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 177,672

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 6.1 79,817

Dövüşçü
2010 Biyografi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.9 283,898
2009 Macera Set Dekoratörü 7.7 399,461

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Set Dekoratörü 4.8 33,758
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.2 38,443

Alacakaranlık
2008 Dram Set Dekoratörü 5.2 355,338

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 14,516

Koruyucu
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 76,619

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 44,761

Tesadüfler
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 57,518

Yakar Top
2004 Komedi Set Dekoratörü 6.7 190,227

Sisler Evi
2003 Dram Set Dekoratörü 7.6 57,032

Kuyu
2003 Macera Set Dekoratörü 7.1 60,054

Tersyüz
2002 Komedi Set Dekoratörü 7.7 147,126
2002 Biyografi Set Dekoratörü 6.6 11,495
2002 Dram Set Dekoratörü 6.5 13,173

İçgüdü
2001 Komedi Set Dekoratörü 6.4 15,640

Hayvan
2001 Komedi Set Dekoratörü 4.8 47,833

Çığlık 3
2000 Korku Set Dekoratörü 5.5 101,317

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Set Dekoratörü 7.8 260,653

Üç Kral
1999 Aksiyon Set Dekoratörü 7.1 140,579

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 79,647

Vadide İki Gün
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.5 15,627

Tepki
1996 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 41,130
1995 Dram Set Dekoratörü 5.3 5,359
1993 Aksiyon Set Dekoratörü 7.8 98,298
1992 Set Dekoratörü 5.9 1,024

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Set Dekoratörü 8.3 12,264
1990 Korku Set Dekoratörü 6.1 2,630
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 541

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 9,985

Dolaptaki Dehşet
1988 Korku Sanat Bölümü 4.9 676
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,259
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 6,830

Korku Evi 2
1987 Fantastik Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.4 7,728

Gri Adam
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.1 6,125
1986 Korku Set Dekoratörü 4.3 1,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017