Giriş Kayıt
Ari-Kyösti Seppo

Ari-Kyösti Seppo (52)


Oyuncu

Ari-Kyösti Seppo, 17 Mayıs 1965 Joensuu, Finlandiya doğumlu oyuncu. "Ansa ja Oiva" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Joensuu, Finlandiya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 41 Suç Oyuncu    
2005 40 Dram Oyuncu 6.2 558
2004 39 Komedi Oyuncu 5.2 822
2003 38 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,761
2000 Suç Oyuncu 8.7 987
1999 34 Dram Oyuncu 5.9 148
1995 30 Komedi Oyuncu 5.5 89

Kış Savaşı
1989 24 Dram Oyuncu 7.9 6,453
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017