Giriş Kayıt
Ismail Hakki Sen

Ismail Hakki Sen (78)


Oyuncu, Set Dekoratörü

Ismail Hakki Sen, 01 Ocak 1927 Rize, Türkiye doğumlu oyuncu, set dekoratörü. Büyük Adam Küçük Aşk (2001) yapımıyla biliniyor.31 Ocak 2005 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1927
Ölüm Tarihi: 31 Ocak 2005
Doğum Yeri: Rize, Türkiye
Diğer Bir İsmi: I. Hakki Sen
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 74 Dram Oyuncu 7.5 1,230
2000 73 Komedi Oyuncu    
1995 68 Dram Oyuncu 7.1 66
1990 63 Dram Oyuncu 7.4 150
1987 60 Komedi Oyuncu 4.5 14
1987 60 Komedi Oyuncu 6.5 128
1986 Dram Oyuncu 7.1 7
1985 58 Oyuncu 3.5 44
1985 Dram Oyuncu 7.8 28
1985 58 Komedi Oyuncu 4.5 22
1983 56 Komedi Oyuncu 6.1 180
1983 Dram Oyuncu    
1983 56 Komedi Oyuncu 6.1 165
1983 56 Macera Oyuncu 6.8 79
1978 51 Macera Oyuncu 4.6 17
1977 50 Romantik Oyuncu 7.5 972
1977 50 Komedi Oyuncu 6.6 371
1977 50 Dram Oyuncu 5.0 37
1976 49 Komedi Oyuncu 4.8 12
1976 49 Dram Oyuncu 7.2 69
1976 49 Dram Oyuncu 5.5 21
1976 49 Macera Oyuncu 5.2 8
1975 48 Dram Oyuncu 7.4 30
1975 48 Dram Oyuncu    
1975 48 Oyuncu    
1975 48 Oyuncu 5.4 14
1975 48 Komedi Oyuncu
Set Dekoratörü
5.4 231
1975 48 Macera Oyuncu    
1975 48 Komedi Oyuncu    
1974 47 Suç Oyuncu 6.2 70
1974 47 Romantik Oyuncu    
1974 47 Korku Oyuncu 4.6 641
1974 47 Korku Oyuncu 5.9 18
1974 47 Oyuncu 4.5 11
1974 47 Dram Oyuncu 4.8 18
1974 47 Dram Oyuncu 6.0 22
1974 47 Oyuncu    
1972 45 Dram Oyuncu 7.0 71
1972 45 Dram Oyuncu 6.6 30
1972 45 Dram Oyuncu 6.9 44
1972 45 Dram Oyuncu 6.5 45
1972 45 Oyuncu 5.6 22
1972 45 Romantik Oyuncu    
1972 45 Dram Oyuncu    
1972 45 Dram Oyuncu 5.4 16
1972 45 Suç Oyuncu 5.0 7
1971 44 Oyuncu 5.2 66
1971 44 Komedi Oyuncu 4.4 40
1970 43 Macera Oyuncu 4.2 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017