Giriş Kayıt
 Şener  Şen

Şener Şen (76)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Şener Şen, 26 Aralık 1941 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1941
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Oğlak
9.9 (283 Oy)
  • Currently 198/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 76 Dram Oyuncu 6.8 1,508
2010 69 Suç Oyuncu 7.5 24,192
2007 66 Aksiyon Oyuncu 7.9 15,182
2005 64 Dram Oyuncu 7.8 8,228
2004 63 Komedi Oyuncu 6.9 104
2002 Komedi Oyuncu 7.5 335
1998 Komedi Oyuncu 8.7 3,990
1996 55 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.4 45,989
1993 52 Oyuncu 5.2 1,767
1992 51 Dram Oyuncu 8.0 1,652
1990 49 Komedi Oyuncu 7.9 1,986
1988 47 Dram Oyuncu 6.9 213
1988 47 Komedi Oyuncu 8.1 5,535
1988 47 Komedi Oyuncu 7.4 465
1987 46 Dram Oyuncu 8.6 7,547
1987 46 Komedi Oyuncu 7.9 2,647
1986 45 Komedi Oyuncu 7.5 777
1986 45 Komedi Oyuncu 7.6 2,806
1985 44 Komedi Oyuncu 8.8 10,995
1985 44 Komedi Oyuncu 7.0 1,041
1985 44 Komedi Oyuncu 7.5 2,968
1985 Komedi Oyuncu 5.6 20
1984 43 Komedi Oyuncu 8.2 4,398
1983 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,563
1983 42 Komedi Oyuncu 8.1 4,305
1982 41 Komedi Oyuncu 8.2 7,158
1982 41 Komedi Oyuncu 6.8 265
1982 41 Komedi Oyuncu 7.4 1,552
1982 Komedi Oyuncu 5.6 20
1981 40 Macera Oyuncu 8.2 6,585
1981 40 Komedi Oyuncu 6.0 704
1980 39 Komedi Oyuncu 7.7 4,973
1979 38 Komedi Oyuncu 7.6 1,734
1979 38 Komedi Oyuncu 7.1 1,652
1978 37 Komedi Oyuncu 8.7 11,492
1978 37 Komedi Oyuncu 8.7 14,996
1978 37 Aile Oyuncu 7.7 2,420
1978 37 Komedi Oyuncu 7.5 5,812
1978 37 Komedi Oyuncu 8.8 7,229
1977 36 Macera Oyuncu 8.8 13,366
1977 36 Komedi Oyuncu 8.9 13,346
1977 36 Komedi Oyuncu 8.6 4,397

Çağrı
1976 35 Macera Oyuncu 8.3 36,991
1976 35 Komedi Oyuncu 8.9 14,811
1976 35 Komedi Oyuncu 9.1 17,393
1976 35 Komedi Oyuncu 9.0 15,741
1976 35 Macera Oyuncu 7.7 88
1976 35 Komedi Oyuncu 6.8 31
1975 34 Komedi Oyuncu 9.0 18,104
1975 34 Komedi Oyuncu 9.4 31,183
1975 34 Macera Oyuncu 3.5 8
1975 34 Komedi Oyuncu 6.2 327
1975 34 Komedi Oyuncu 8.4 3,771
1975 34 Komedi Oyuncu 5.4 254
1975 34 Dram Oyuncu 7.2 134
1975 34 Komedi Oyuncu 4.9 13
1975 34 Macera Oyuncu    
1975 34 Komedi Oyuncu    
1974 33 Romantik Oyuncu 7.2 144
1974 33 Korku Oyuncu 5.9 19
1974 33 Dram Oyuncu 6.7 21
1973 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 247
1973 32 Dram Oyuncu 7.1 153
1973 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 57
1973 32 Dram Oyuncu 5.4 38
1973 32 Macera Oyuncu 6.9 324
1973 32 Macera Oyuncu 6.7 258
1973 32 Aksiyon Oyuncu    
1972 31 Komedi Oyuncu 6.0 942
1972 31 Oyuncu 6.2 10
1972 31 Macera Oyuncu 7.5 33
1972 31 Oyuncu    
1972 31 Dram Oyuncu 5.4 16
1971 30 Fantastik Oyuncu 5.7 36
1971 30 Dram Oyuncu 6.1 28
1971 30 Macera Oyuncu 5.8 17
1970 29 Dram Oyuncu 6.9 31
1968 27 Dram Oyuncu
Senarist
6.2 105
1964 23 Romantik Oyuncu 7.2 54
1964 23 Komedi Oyuncu 5.5 10
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018