Giriş Kayıt
 Şener  Şen

Şener Şen (76)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Şener Şen, 26 Aralık 1941 Adana, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1941
Doğum Yeri: Adana, Türkiye
Burcu: Oğlak
9.9 (290 Oy)
  • Currently 198/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 76 Dram Oyuncu 6.7 2,090
2010 69 Suç Oyuncu 7.5 24,963
2007 66 Aksiyon Oyuncu 7.9 15,711
2005 64 Dram Oyuncu 7.8 8,375
2004 63 Komedi Oyuncu 6.9 105
2002 Komedi Oyuncu 7.5 337
1998 Komedi Oyuncu 8.7 4,114
1996 55 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.3 50,866
1993 52 Oyuncu 5.2 1,808
1992 51 Dram Oyuncu 8.0 1,775
1990 49 Komedi Oyuncu 7.9 2,099
1988 47 Dram Oyuncu 6.9 213
1988 47 Komedi Oyuncu 8.1 5,703
1988 47 Komedi Oyuncu 7.4 483
1987 46 Dram Oyuncu 8.6 7,731
1987 46 Komedi Oyuncu 7.9 2,697
1986 45 Komedi Oyuncu 7.6 801
1986 45 Komedi Oyuncu 7.6 2,890
1985 44 Komedi Oyuncu 8.8 11,306
1985 44 Komedi Oyuncu 7.0 1,075
1985 44 Komedi Oyuncu 7.5 3,068
1985 Komedi Oyuncu 5.6 20
1984 43 Komedi Oyuncu 8.1 4,560
1983 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,609
1983 42 Komedi Oyuncu 8.1 4,450
1982 41 Komedi Oyuncu 8.2 7,378
1982 41 Komedi Oyuncu 6.8 265
1982 41 Komedi Oyuncu 7.3 1,608
1982 Komedi Oyuncu 5.6 20
1981 40 Macera Oyuncu 8.2 6,770
1981 40 Komedi Oyuncu 6.0 719
1980 39 Komedi Oyuncu 7.7 5,133
1979 38 Komedi Oyuncu 7.6 1,820
1979 38 Komedi Oyuncu 7.1 1,704
1978 37 Komedi Oyuncu 8.7 11,757
1978 37 Aile Oyuncu 7.7 2,507
1978 37 Komedi Oyuncu 7.5 5,953
1978 37 Komedi Oyuncu 8.8 7,431
1977 36 Macera Oyuncu 8.8 13,620
1977 36 Komedi Oyuncu 8.8 13,585
1977 36 Komedi Oyuncu 8.7 15,305
1977 36 Komedi Oyuncu 8.6 4,545

Çağrı
1976 35 Macera Oyuncu 8.2 38,393
1976 35 Komedi Oyuncu 8.9 15,085
1976 35 Komedi Oyuncu 9.1 17,794
1976 35 Komedi Oyuncu 9.0 18,398
1976 35 Komedi Oyuncu 9.0 15,952
1976 35 Macera Oyuncu 7.6 95
1976 35 Komedi Oyuncu 6.8 31
1975 34 Komedi Oyuncu 9.4 31,735
1975 34 Macera Oyuncu 3.5 8
1975 34 Komedi Oyuncu 6.2 327
1975 34 Komedi Oyuncu 8.4 3,935
1975 34 Komedi Oyuncu 5.4 254
1975 34 Dram Oyuncu 7.1 136
1975 34 Komedi Oyuncu 4.9 13
1975 34 Macera Oyuncu    
1975 34 Komedi Oyuncu    
1974 33 Romantik Oyuncu 7.1 147
1974 33 Korku Oyuncu 5.9 19
1973 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 248
1973 32 Dram Oyuncu 7.1 153
1973 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 57
1973 32 Dram Oyuncu 5.4 38
1973 32 Macera Oyuncu 6.9 338
1973 32 Macera Oyuncu 6.7 266
1973 32 Dram Oyuncu 6.4 27
1973 32 Aksiyon Oyuncu    
1972 31 Komedi Oyuncu 6.0 966
1972 31 Oyuncu 6.2 10
1972 31 Macera Oyuncu 7.5 33
1972 31 Oyuncu    
1972 31 Dram Oyuncu 5.4 16
1971 30 Fantastik Oyuncu 5.7 36
1971 30 Dram Oyuncu 6.1 28
1971 30 Macera Oyuncu 5.3 19
1970 29 Dram Oyuncu 6.6 35
1968 27 Dram Oyuncu
Senarist
6.2 105
1964 23 Romantik Oyuncu 7.2 54
1964 23 Komedi Oyuncu 5.2 12
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018