Giriş Kayıt
Patrick Selts

Patrick Selts


Dublör, Oyuncu

Patrick Selts, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pat Selts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 158,251

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 611,307

Şeytan Tohumu
2012 Korku Çeşitli 5.9 50,633

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 48,637

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Çeşitli 6.1 116,549

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 206,779
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 61,854

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 97,947

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 168,973

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 18,155

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 130,579

Kutsal Adam
1998 Komedi Çeşitli 4.9 16,633

Vahşi Şeyler
1998 Suç Dublör 6.5 95,876

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.8 64,573

Kan ve sarap
1996 Gerilim Çeşitli 6.1 8,045

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Gizli Gerçek
1995 Suç Çeşitli 6.4 21,074

Çin Mehtabı
1994 Romantik Dublör 6.2 4,269

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 139,606
1988 Gizem Oyuncu
Çeşitli
4.8 419
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017