Giriş Kayıt
Patrick Selts

Patrick Selts


Dublör, Oyuncu

Patrick Selts, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pat Selts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 163,481

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 635,722

Şeytan Tohumu
2012 Korku Çeşitli 5.9 51,548

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 49,492

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Çeşitli 6.1 118,907

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 210,610
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 62,677

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 99,493

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 172,229

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 18,474

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 133,237

Kutsal Adam
1998 Komedi Çeşitli 4.9 16,633

Vahşi Şeyler
1998 Suç Dublör 6.5 97,561

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.8 65,836

Kan ve sarap
1996 Gerilim Çeşitli 6.1 8,045

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Gizli Gerçek
1995 Suç Çeşitli 6.4 21,505

Çin Mehtabı
1991 Romantik Dublör 6.2 4,736

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 143,757
1988 Gizem Oyuncu
Çeşitli
4.8 419
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018