Giriş Kayıt
Patrick Selts

Patrick Selts


Dublör, Oyuncu

Patrick Selts, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Pat Selts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 154,785

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 600,790

Şeytan Tohumu
2012 Korku Çeşitli 5.9 49,906

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 48,012

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Çeşitli 6.1 115,053

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Dublör 6.1 204,558
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 61,357

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 96,952

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.3 166,586

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 18,016

Anlat Bakalım
1999 Komedi Çeşitli 6.7 129,851

Kutsal Adam
1998 Komedi Çeşitli 4.9 16,633

Vahşi Şeyler
1998 Suç Dublör 6.5 94,851

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.8 63,811

Kan ve sarap
1996 Gerilim Çeşitli 6.1 8,045

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Gizli Gerçek
1995 Suç Çeşitli 6.4 20,729

Çin Mehtabı
1994 Romantik Dublör 6.2 4,269

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 137,207
1988 Gizem Oyuncu
Çeşitli
4.8 419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017