Giriş Kayıt
Ali Selim

Ali Selim


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Ali Selim, yönetmen, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Ali Mohamed Selim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Senarist
7.6 1,240
2008 Belgesel 7.6 1,347
2008 Dram Yönetmen 8.3 13,868
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.3 3,124
1986 Komedi Editorial Department 4.1 521
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018