Giriş Kayıt
Kas Self

Kas Self


Oyuncu, Dublör

Kas Self, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küre
1998 Dram Çeşitli 6.0 85,054

Çılgın Şehir
1997 Dram Çeşitli 6.2 16,688

Başkanın Adamları
1997 Komedi Çeşitli 7.1 69,462

Kanca
1991 Macera Çeşitli 6.7 190,478
1991 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,711

Aile Bağları
1989 Komedi Çeşitli 5.6 9,624

Yağmur Adam
1988 Dram Çeşitli 8.0 398,262
1982 Komedi Oyuncu 7.4 80,691
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017