Giriş Kayıt
Kas Self

Kas Self


Oyuncu, Dublör

Kas Self, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küre
1998 Dram Çeşitli 6.1 89,525

Çılgın Şehir
1997 Dram Çeşitli 6.2 16,688

Başkanın Adamları
1997 Komedi Çeşitli 7.1 72,152

Kanca
1991 Macera Çeşitli 6.7 202,531
1991 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,711

Aile Bağları
1989 Komedi Çeşitli 5.6 9,624

Yağmur Adam
1988 Dram Çeşitli 8.0 420,431
1982 Komedi Oyuncu 7.4 85,108
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,162) Den of Thieves (2,801) Maze Runner: The Death Cure (2,520) Hostiles (1,928) Winchester (1,731) A martfüi rém (1,580) Bleeding Steel (1,532) 12 Strong (1,374) The Commuter (1,258) Submergence (636)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,960) La casa de papel (7,388) The Big Bang Theory (3,441) Gotham (2,998) Supernatural (2,928) The Terror (2,698) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,659) Arrow (2,057) The Flash (1,374) Vikings (1,361)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018