Giriş Kayıt
Kas Self

Kas Self


Oyuncu, Dublör

Kas Self, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küre
1998 Dram Çeşitli 6.1 88,005

Çılgın Şehir
1997 Dram Çeşitli 6.2 16,688

Başkanın Adamları
1997 Komedi Çeşitli 7.1 71,097

Kanca
1991 Macera Çeşitli 6.7 197,745
1991 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,711

Aile Bağları
1989 Komedi Çeşitli 5.6 9,624

Yağmur Adam
1988 Dram Çeşitli 8.0 410,886
1982 Komedi Oyuncu 7.4 83,402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017