Giriş Kayıt
Kas Self

Kas Self


Oyuncu, Dublör

Kas Self, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küre
1998 Dram Çeşitli 6.1 88,652

Çılgın Şehir
1997 Dram Çeşitli 6.2 16,688

Başkanın Adamları
1997 Komedi Çeşitli 7.1 71,496

Kanca
1991 Macera Çeşitli 6.7 199,893
1991 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,711

Aile Bağları
1989 Komedi Çeşitli 5.6 9,624

Yağmur Adam
1988 Dram Çeşitli 8.0 414,872
1982 Komedi Oyuncu 7.4 84,134
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,657) Blade Runner 2049 (3,562) Jigsaw (2,552) Geostorm (2,356) Last Flag Flying (1,714) The Man from Earth: Holocene (1,501) Dunkirk (1,339) It (1,062) The Foreigner (1,030) Justice League (818)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,809) Shameless (6,276) Black Mirror (5,931) Star Trek: Discovery (3,492) The Big Bang Theory (3,359) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,191) Supernatural (3,127) The X Files (2,127) The Gifted (1,997) The Blacklist (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018