Giriş Kayıt
Kas Self

Kas Self


Oyuncu, Dublör

Kas Self, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küre
1998 Dram Çeşitli 6.1 90,011

Çılgın Şehir
1997 Dram Çeşitli 6.2 16,688

Başkanın Adamları
1997 Komedi Çeşitli 7.1 72,475

Kanca
1991 Macera Çeşitli 6.7 203,729
1991 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,711

Aile Bağları
1989 Komedi Çeşitli 5.6 9,624

Yağmur Adam
1988 Dram Çeşitli 8.0 422,923
1982 Komedi Oyuncu 7.4 85,643
Dizi Altyazıları
Westworld (11,990) La casa de papel (2,340) 12 Monkeys (1,975) Into the Badlands (1,695) Legion (1,650) The Expanse (1,465) Fear the Walking Dead (1,141) Colony (1,007) Vikings (985) Cloak & Dagger (849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018