Giriş Kayıt
Francis Selleck

Francis Selleck


Oyuncu

Francis Selleck, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Francis Seleck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.8 298
2009 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu    

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Oyuncu 5.7 2,343
1992 Komedi Oyuncu 6.3 68

Gölge Savaşçı
1980 Dram Oyuncu 8.0 23,872
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017