Giriş Kayıt
Francis Selleck

Francis Selleck


Oyuncu

Francis Selleck, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Francis Seleck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.8 298
2009 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu    

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Oyuncu 5.7 2,343
1992 Komedi Oyuncu 6.4 86

Gölge Savaşçı
1980 Dram Oyuncu 8.0 24,952
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017