Giriş Kayıt
Francis Selleck

Francis Selleck


Oyuncu

Francis Selleck, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Francis Seleck
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.8 298
2009 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu    

Ayıp Yatakta Olur
2002 Komedi Oyuncu 5.7 2,343
1992 Komedi Oyuncu 6.3 68

Gölge Savaşçı
1980 Dram Oyuncu 8.0 23,872
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017