Giriş Kayıt
Jason Segel

Jason Segel (37)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jason Jordan Segel, 18 Ocak 1980 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. How I Met Your Mother (2005), Aşkzede (2008), Kötü Öğretmen (2011), Muppetlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Jordan Segel
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1980
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.93 m
9.5 (111 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keşif
2017 37 Dram Oyuncu 6.3 15,263
2016 36 Oyuncu    

Yolun Sonu
2015 35 Dram Oyuncu 7.3 21,879

Kaset İşi
2014 34 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.1 91,367
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,543

Buraya Kadar
2013 33 Komedi Oyuncu 6.6 332,652
2013 33 Oyuncu    
2012 32 Komedi Oyuncu 6.2 109,258

Uzatmalı Nişanlım
2012 32 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.2 82,671

Mükemmel Plan
2011 31 Komedi 6.2 37,517

Muppetlar
2011 31 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.1 78,138

Arkadaştan Öte
2011 31 Komedi Oyuncu 6.6 290,530

Ev Adamı
2011 31 Komedi Oyuncu 6.5 57,458

Kötü Öğretmen
2011 31 Komedi Oyuncu 5.7 168,773
2011 31 Oyuncu    

Guliver'in Gezileri
2010 30 Macera Oyuncu 4.9 55,983
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,482

Çılgın Hırsız
2010 30 Animasyon Oyuncu 7.7 418,856
2010 30 Oyuncu    

Zorlu Görev
2010 30 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 153,262
2010 30 Oyuncu    

Adamım Benim
2009 29 Komedi Oyuncu 7.0 173,938

Yaz Aşkı
2009 29 Komedi 6.8 138,460
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2009 29 Oyuncu    

Aşkzede
2008 28 Komedi Senarist
Oyuncu
7.2 229,009

Kaza Kurşunu
2007 27 Komedi Oyuncu 7.0 312,451
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.4 487,810

Serseri Delikanlı
2005 25 Dram Oyuncu 6.2 547
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 24 Komedi Oyuncu 6.4 1,211
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
2003 23 Komedi Oyuncu 7.2 38,575
2002 22 Komedi Oyuncu 5.3 12,688
2001 Komedi Oyuncu 8.0 15,167

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,408
1999 Komedi Oyuncu 8.9 104,117
1998 18 Komedi Oyuncu 7.5 23,009

Kampüste Ölüm
1998 18 Komedi Oyuncu 6.1 11,842

Çılgın Parti
1998 18 Komedi Oyuncu 6.5 39,428
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017