Giriş Kayıt
Carmen Segarra

Carmen Segarra


Oyuncu

Carmen Segarra, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pamuk Prenses
2012 Dram Oyuncu 7.5 8,045

Büyük Yönetmen
2003 Komedi Oyuncu 6.6 3,004
2002 Dram Oyuncu 7.1 1,360
2001 Macera Oyuncu 6.8 170
1998 Dram Oyuncu 3.4 73
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,462
1997 Komedi Oyuncu 4.5 224
1994 Komedi Oyuncu 7.1 303
1992 Tarihi Oyuncu 7.3 416
1971 Dram Oyuncu 7.1 866
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017