Giriş Kayıt
Nanu Segal

Nanu Segal


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Nanu Segal, görüntü yönetmeni, kameraman. Histeri (2008), Sihirli mantar (2007), Sahte Gelin (2011), Donkey Punch (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Kameraman    
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,710

Sahte Gelin
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 8,907
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 193

Histeri
2008 Korku Görüntü Yönetmeni 6.0 15,388
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 9,830

Sihirli mantar
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 14,683
2004 Dram Kameraman 6.7 557
2004 Belgesel Kameraman    
1997 Belgesel Çeşitli 7.1 7,055
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018