Giriş Kayıt
Nanu Segal

Nanu Segal


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Nanu Segal, görüntü yönetmeni, kameraman. Histeri (2008), Sihirli mantar (2007), Sahte Gelin (2011), Donkey Punch (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,118

Sahte Gelin
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 8,907
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 193

Histeri
2008 Korku Görüntü Yönetmeni 6.0 15,358
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 9,485

Sihirli mantar
2007 Korku Görüntü Yönetmeni 4.8 13,962
2004 Dram Kameraman 6.7 557
2004 Belgesel Kameraman    
1997 Belgesel Çeşitli 7.1 7,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017