Giriş Kayıt
Marion Segal

Marion Segal (77)


Editör, Editör, Yapımcı, Senarist

Marion Segal, 18 Temmuz 1934 doğumlu editör, editör, yapımcı, senarist. O Güzel Günler (1978) yapımıyla biliniyor.22 Aralık 2011 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1934
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 2011
Diğer Bir İsmi: Merion Segal
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 62 Aksiyon Yapımcı
Editör
Senarist
4.2 111
1981 47 Komedi Editör 5.6 1,911

O Güzel Günler
1978 44 Dram Editorial Department 8.0 39,804
1977 43 Komedi Yapımcı 6.5 3,045
1974 40 Komedi Editorial Department 7.3 3,713

Kanlı Toprak
1973 39 Suç Editorial Department 7.9 49,972
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017