Giriş Kayıt
Marion Segal

Marion Segal (77)


Editör, Yapımcı, Editör, Senarist

Marion Segal, 18 Temmuz 1934 doğumlu editör, yapımcı, editör, senarist. O Güzel Günler (1978) yapımıyla biliniyor.22 Aralık 2011 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1934
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 2011
Diğer Bir İsmi: Merion Segal
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 62 Aksiyon Yapımcı
Editör
Senarist
4.2 111
1981 47 Komedi Editör 5.6 1,911

O Güzel Günler
1978 44 Dram Editorial Department 7.9 41,956
1977 43 Komedi Yapımcı 6.5 3,045
1974 40 Komedi Editorial Department 7.3 4,063

Kanlı Toprak
1973 39 Suç Editorial Department 7.9 52,836
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017