Giriş Kayıt
Roy Seeger

Roy Seeger


Sesler, Editör

Roy Seeger, sesler, editör. (2013) Çelik Adam (2013), (2014) Diktatörle Görüşme (2014), (2008) Aşkzede (2008), (2004) Harold ve Kumar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R.W. Seeger | Roy 'Royschach' Seeger | Roy 'Shorty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sesler 6.7 239,762

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sesler 6.6 529,251

Sert Ol
2015 Komedi Sesler 6.0 103,414

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Sesler 6.6 273,974

Sonsuz Aşk
2014 Dram Sesler 6.3 35,755

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sesler 7.1 611,332

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Sesler 6.2 84,613

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 13,630
2011 Aksiyon Sesler 6.1 211,735

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Sesler 6.1 9,866
2010 Aksiyon Sesler 6.2 17,753

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sesler 4.7 237,346

Sınırı Geçmek
2009 Dram Sesler 6.8 21,021

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 68,348
2009 Aksiyon Sesler 7.6 429,795

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Sesler    

Ziyaretçiler
2008 Korku Sesler 6.2 103,210

Aşkzede
2008 Komedi Sesler 7.2 236,187

Kalbini Dinle
2007 Dram Sesler 7.5 95,428
2007 Dram Sesler 5.8 451

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sesler 5.6 72,249

Ölümüne
2006 Aksiyon Sesler 5.9 8,299

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,125

Kaçış
2006 Aksiyon Sesler 7.4 92,051

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sesler 5.4 23,784

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Sesler 6.3 229,029

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 111,230

Harold ve Kumar
2004 Macera Sesler 7.1 166,370

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sesler 5.7 10,969

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 19,315

Orada Olacağım
2003 Komedi Sesler 6.6 1,317

Yeni Evli
2003 Komedi Sesler 5.5 61,828

Devlet Başkanı
2003 Komedi Sesler 5.4 15,198

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sesler 6.2 175,860

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 292,322

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,441

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,203

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 129,966

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 47,149

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 12,018

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 97,258

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 65,375

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 236,104

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.7 10,227
1999 Komedi Sesler 6.7 23,402

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sesler 5.4 82,502

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 92,461

İhanet
1997 Macera Sesler 6.9 60,823

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.2 197,646

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 78,205

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 43,202

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler 5.2 8,438

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 41,629

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Sesler 6.7 13,500

Ah Paris
1995 Komedi Sesler 6.4 9,531
1995 Macera Sesler 5.5 4,738

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 12,074
1994 Aksiyon Sesler 6.7 39,316
1994 Suç Sesler 6.2 6,344
1993 Biyografi Sesler 7.5 47,276

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 117,817

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 43,649

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 20,422
1992 Suç Sesler 6.5 2,656

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 11,583
1992 Macera Sesler 6.0 18,185

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Sesler 6.9 158,198
1991 Aksiyon Sesler 5.8 3,064

Çılgınlar
1990 Komedi Editorial Department 5.9 3,439
1990 Aksiyon Sesler 6.1 51,461

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Sesler 6.4 14,862

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 144,371
1988 Macera Sesler
Editorial Department
   
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018