Giriş Kayıt
Roy Seeger

Roy Seeger


Sesler, Editör

Roy Seeger, sesler, editör. (2013) Çelik Adam (2013), (2014) Diktatörle Görüşme (2014), (2008) Aşkzede (2008), (2004) Harold & Kumar Go to White Castle (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R.W. Seeger | Roy 'Royschach' Seeger | Roy 'Shorty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sesler 6.7 486,581
2015 Komedi Sesler 6.0 96,763

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Sesler 6.6 263,777

Sonsuz Aşk
2014 Dram Sesler 6.3 34,092

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sesler 7.1 584,621

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Sesler 6.2 82,407

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 13,630
2011 Aksiyon Sesler 6.1 206,278

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Sesler 6.1 9,866
2010 Aksiyon Sesler 6.2 17,207

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sesler 4.6 230,637

Sınırı Geçmek
2009 Dram Sesler 6.8 20,192

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 66,044
2009 Aksiyon Sesler 7.6 413,940

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Sesler    

Ziyaretçiler
2008 Korku Sesler 6.2 97,500

Aşkzede
2008 Komedi Sesler 7.2 228,129

Kalbini Dinle
2007 Dram Sesler 7.5 91,963
2007 Dram Sesler 5.8 451

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sesler 5.6 70,909

Ölümüne
2006 Aksiyon Sesler 5.9 8,299

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,125

Kaçış
2006 Aksiyon Sesler 7.4 90,649

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sesler 5.4 23,002

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Sesler 6.3 221,601

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 105,928
2004 Macera Sesler 7.1 161,973

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sesler 5.7 10,969

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 18,894
2003 Komedi Sesler 6.6 1,279

Yeni Evli
2003 Komedi Sesler 5.4 60,081

Devlet Başkanı
2003 Komedi Sesler 5.4 15,198

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sesler 6.2 170,602

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 281,974

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 17,958

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,893

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 126,452

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 45,934

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 11,671

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 94,620

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 63,164

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 228,810

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.7 10,227
1999 Komedi Sesler 6.7 22,925

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sesler 5.3 78,434

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 89,826

İhanet
1997 Macera Sesler 6.9 58,842

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.3 187,772

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 73,509

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 42,227

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler 5.2 8,438

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 40,573

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Sesler 6.7 13,500

Ah Paris
1995 Komedi Sesler 6.4 9,531
1995 Macera Sesler 5.5 4,738

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 11,645
1994 Aksiyon Sesler 6.7 37,628
1994 Suç Sesler 6.2 6,344
1993 Biyografi Sesler 7.5 45,175

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 113,008

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 42,509

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 19,540
1992 Suç Sesler 6.5 2,656

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 11,583
1992 Macera Sesler 6.0 18,185

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Sesler 6.9 152,663
1991 Aksiyon Sesler 5.8 3,064

Çılgınlar
1990 Komedi Editorial Department 5.9 3,439
1990 Aksiyon Sesler 6.1 49,940

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Sesler 6.4 14,862

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 138,847
1988 Macera Sesler
Editorial Department
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017