Giriş Kayıt
Roy Seeger

Roy Seeger


Sesler, Editör

Roy Seeger, sesler, editör. (2013) Çelik Adam (2013), (2014) Diktatörle Görüşme (2014), (2008) Aşkzede (2008), (2004) Harold ve Kumar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: R.W. Seeger | Roy 'Royschach' Seeger | Roy 'Shorty
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Sesler 7.0 173,760

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sesler 6.6 517,929

Sert Ol
2015 Komedi Sesler 6.0 101,112

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Sesler 6.6 270,737

Sonsuz Aşk
2014 Dram Sesler 6.3 35,245

Çelik Adam
2013 Aksiyon Sesler 7.1 604,070

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Sesler 6.2 83,844

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Sesler 7.2 13,630
2011 Aksiyon Sesler 6.1 210,011

Tehlikeli Aşk
2010 Aksiyon Sesler 6.1 9,866
2010 Aksiyon Sesler 6.2 17,471

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Sesler 4.7 234,954

Sınırı Geçmek
2009 Dram Sesler 6.8 20,786

Davetsiz
2009 Dram Sesler 6.4 67,679
2009 Aksiyon Sesler 7.6 425,209

Amerikan İlişkisi
2009 Dram Sesler    

Ziyaretçiler
2008 Korku Sesler 6.2 100,816

Aşkzede
2008 Komedi Sesler 7.2 232,868

Kalbini Dinle
2007 Dram Sesler 7.5 94,451
2007 Dram Sesler 5.8 451

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sesler 5.6 71,551

Ölümüne
2006 Aksiyon Sesler 5.9 8,299

Aşka Sor
2006 Dram Sesler 5.8 8,125

Kaçış
2006 Aksiyon Sesler 7.4 91,587

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Sesler 5.4 23,554

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Sesler 6.3 226,498

İki Fıstık
2004 Suç Sesler 5.5 109,565

Harold ve Kumar
2004 Macera Sesler 7.1 165,013

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sesler 5.7 10,969

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 19,301

Orada Olacağım
2003 Komedi Sesler 6.6 1,317

Yeni Evli
2003 Komedi Sesler 5.5 61,221

Devlet Başkanı
2003 Komedi Sesler 5.4 15,198

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sesler 6.2 174,197

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sesler 6.1 288,650

Belanın Böylesi
2002 Komedi Sesler 6.5 18,155

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 22,893

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Sesler 7.1 128,732

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Sesler 5.5 12,604

Aşk Oyunları
2001 Komedi Sesler 6.2 46,740

Vahşi Aşk
2000 Dram Sesler 5.8 11,976

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Sesler 5.6 96,347

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Sesler 6.4 64,548

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 233,727

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.7 10,227
1999 Komedi Sesler 6.7 23,165

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sesler 5.3 81,355

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Sesler 7.0 91,539

İhanet
1997 Macera Sesler 6.9 60,266

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Sesler 6.2 194,645

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sesler 5.5 77,649

Tepki
1996 Aksiyon Sesler 5.6 42,858

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sesler 5.2 8,438

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 41,043

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Sesler 6.7 13,500

Ah Paris
1995 Komedi Sesler 6.4 9,531
1995 Macera Sesler 5.5 4,738

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 11,816
1994 Aksiyon Sesler 6.7 38,719
1994 Suç Sesler 6.2 6,344
1993 Biyografi Sesler 7.5 46,535

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 116,324

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 43,027

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 20,179
1992 Suç Sesler 6.5 2,656

Kanunsuz Giriş
1992 Suç Sesler 6.3 11,583
1992 Macera Sesler 6.0 18,185

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 Aksiyon Sesler 6.9 156,444
1991 Aksiyon Sesler 5.8 3,064

Çılgınlar
1990 Komedi Editorial Department 5.9 3,439
1990 Aksiyon Sesler 6.1 50,963

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Sesler 6.4 14,862

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Sesler 7.6 142,702
1988 Macera Sesler
Editorial Department
   
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018