Giriş Kayıt
Andrea Sedlácková

Andrea Sedlácková (49)


Editör, Yönetmen, Senarist, Müzisyen

Andrea Sedlácková, 22 Temmuz 1967 Prague, Çekoslavakya doğumlu editör, yönetmen, senarist, müzisyen. Cesaretin var mı Aşka? (2003), Ateşkes (2005), Benim İçin Üzülme (2006), Hoş Geldiniz (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya
Diğer Bir İsmi: Andre Sedlackova | Andria Sedlackova | A. Sedlácko
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Dram Editör 7.4 148

Adil Oyun
2014 47 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 607
2013 46 Editör 5.3 174
2011 44 Dram Editör 5.9 191

Tüm Arzularımız
2011 44 Dram Editör 6.9 643

Aşka Fırsat Ver
2010 43 Komedi Editör 5.8 1,451

Elveda
2009 42 Dram Editör 7.0 5,570

Hoş Geldiniz
2009 42 Dram Editör 7.6 6,047

Bakire ile Kurtlar
2008 41 Dram Editör 6.2 393

İhanet Oyunları
2008 41 Aksiyon Editör 6.3 693

Şüphe
2007 40 Suç Editör 6.6 2,260

Benim İçin Üzülme
2006 39 Dram Editör 7.4 8,053

Ateşkes
2005 38 Dram Editör 7.8 22,191

Terketme Sanatı
2005 38 Komedi Editör 5.4 361

Zevk Düşkünü
2004 37 Komedi Editör 5.5 474
2004 37 Dram Müzik
Editör
6.2 515

Cesaretin var mı Aşka?
2003 36 Komedi Editör 7.7 57,255

Yaz Kadar Soğuk
2002 35 Dram Editör    
2002 35 Komedi Editör 6.8 321
2002 35 Dram Editör 6.4 101
2001 34 Komedi Editör 6.8 1,713

Çocuk Oyunu
2001 34 Dram Editör 5.2 637
2000 33 Yönetmen
Senarist
6.6 103
1999 32 Dram Editör 7.4 659
1999 32 Dram Editör 6.5 194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017