Giriş Kayıt
Jon Seda

Jon Seda (47)


Oyuncu

Jonathan Seda, 14 Ekim 1970 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. 12 Maymun (1995), Pasifik Cephesi (2010), Chicago Polis Departmanı (2014), The Sunchaser (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Seda
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jonathan Seda
Burcu: Terazi
Boyu: 1.75 m
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.1 2,368

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,702

İntikam Kurşunu
2012 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 42,542
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 27,028
2011 41 Komedi Oyuncu 6.1 54,863
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,889

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 61,281
2009 39 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 6.8 1,137

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 38,923

Çılgın İkili 2
2003 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 193,861

Yenilmez
2002 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 25,086

Sahtekar
2001 31 Dram Oyuncu 6.4 2,167
2001 31 Suç Oyuncu 5.2 364
2000 30 Suç Oyuncu 7.7 1,481
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,983
1997 Suç Oyuncu 8.8 75,468
1997 27 Biyografi Oyuncu 6.7 21,034

İlk Korku
1996 26 Suç Oyuncu 7.7 148,621
1996 26 Aksiyon Oyuncu    
1996 26 Komedi Oyuncu 5.3 3,161
1996 26 Suç Oyuncu 6.2 2,923

12 Maymun
1995 25 Gizem Oyuncu 8.0 511,222

Erkek Yok, Problem Yok
1995 25 Komedi Oyuncu 6.4 9,783

Carlito'nun Yolu
1993 23 Suç Oyuncu 7.9 176,181

Şafak Vakti
1993 23 Aksiyon Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 8.6 9,725
1992 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,059
1992 22 Dram Oyuncu 6.3 1,006
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018