Giriş Kayıt
Deborah Secco

Deborah Secco (37)


Oyuncu, Yapımcı

Deborah Fialho Secco, 26 Kasım 1979 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı. "América" (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Deborah Fialho Secco
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1979
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Yay
Boyu: 1.64 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Aksiyon Oyuncu 5.0 51
2014 35 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 344
2013 34 Komedi Oyuncu 6.4 466

Sörfçü Kız Bruna
2011 32 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.1 4,190
2009 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu    
2004 25 Macera Oyuncu 6.6 1,744
2004 25 Suç Oyuncu 6.4 143
2004 25 Dram Oyuncu 4.4 139
2003 24 Komedi Oyuncu 4.2 388
2002 Aksiyon Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 7.6 396
2000 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017