Giriş Kayıt
Roy Seawright

Roy Seawright (64)


Görsel Efekt

Roy Seawright, 19 Kasım 1905 Los Angeles County, California, ABD doğumlu görsel efekt. Way Out West (1937), Topper (1937), Fareler Ve İnsanlar (1939), Babes in Toyland (1934) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1905
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Roy W. Seawright
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 53 Macera Görsel Efekt 3.0 1,033
1953 48 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 2.9 3,544
1949 44 Suç Görsel Efekt 6.1 484
1949 44 Macera Görsel Efekt 7.1 918
1949 44 Dram Görsel Efekt 6.4 476
1948 43 Komedi Görsel Efekt 4.7 185
1947 42 Suç Görsel Efekt 6.5 418
1941 36 Fantastik Görsel Efekt 7.0 1,810
1940 35 Komedi Görsel Efekt 7.2 1,785
1940 35 Macera Görsel Efekt 5.8 889
1940 35 Komedi Görsel Efekt 7.4 2,555

Fareler Ve İnsanlar
1939 34 Dram Görsel Efekt 7.8 4,495
1938 33 Komedi Görsel Efekt 6.7 785
1938 33 Komedi Görsel Efekt 7.7 2,426
1938 33 Komedi Görsel Efekt 6.8 1,373
1937 32 Komedi Görsel Efekt 7.4 5,209
1937 32 Komedi Görsel Efekt 7.8 5,810
1936 31 Komedi Görsel Efekt 6.9 1,251
1936 31 Komedi Görsel Efekt 7.1 141
1936 31 Komedi Görsel Efekt 7.5 1,925
1936 31 Komedi Görsel Efekt 7.3 181
1936 31 Komedi Görsel Efekt 6.2 297
1935 30 Komedi Görsel Efekt 6.9 1,353
1934 29 Komedi Görsel Efekt 7.4 4,659
1933 28 Komedi Görsel Efekt 7.1 199
1930 25 Komedi Görsel Efekt 7.6 1,161
1930 25 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 1,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017