Giriş Kayıt
Carl Sealove

Carl Sealove


Müzisyen, Sesler

Carl Sealove, müzisyen, sesler. İntikamın Bedeli (2011), The Details (2011), Sır Perdesi (2009), The Last Godfather (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Müzik 6.7 110,254
2017 Komedi Müzik    

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Müzik 6.0 79,701

44. Çocuk
2015 Suç Müzik 6.5 49,521
2015 Belgesel Müzik 7.4 3,985
2014 Aksiyon Müzik 7.5 11,649
2014 Komedi Müzik 7.0 11,655
2013 Suç Müzik 7.6 6,189
2012 Aksiyon Müzik 5.2 423

Uzatmalı Nişanlım
2012 Komedi Müzik 6.2 82,643

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Müzik 6.2 40,586
2011 Macera Müzik 5.4 407
2011 Aksiyon 5.2 3,202
2011 Belgesel Müzik 8.3 388
2011 Belgesel Sesler
Müzik
6.3 6
2011 Komedi Müzik 5.4 1,655
2011 Komedi Müzik 6.2 7,221
2010 Komedi Müzik 3.6 919

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Müzik 7.1 253,006
2010 Komedi Müzik    
2009 Dram Müzik    

Sınırı Geçmek
2009 Dram Müzik 6.8 20,394

Sır Perdesi
2009 Gerilim Müzik 4.9 2,182

Aşkzede
2008 Komedi Müzik 7.2 228,906
2008 Belgesel Müzik 5.8 367

Çok Fena
2007 Komedi Müzik 7.6 447,604
2007 Belgesel Müzik 7.3 671

Konuş Benimle
2007 Biyografi Müzik 7.4 8,581

İyi Geceler
2007 Komedi Müzik 5.9 7,575

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Müzik 5.7 11,410
2006 Aile Müzik    

Ölümüne
2006 Aksiyon Müzik 5.9 8,299
2005 Aksiyon Müzik 6.0 59,741

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Müzik    
2004 Komedi Müzik 4.9 396
2004 Dram Müzik    

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Müzik 5.6 555

Kumpanya
2003 Dram Müzik 6.4 5,620

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Müzik 7.4 38,284
2000 Dram Müzik    
1999 Belgesel Müzik 8.1 303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017