Giriş Kayıt
Franklyn Seales

Franklyn Seales (37)


Oyuncu

Franklyn Vincent Ellison Seales, 15 Temmuz 1952 Kingstown, St. Vincent, West Indies doğumlu oyuncu. "Silver Spoons" (1982) yapımıyla biliniyor.14 Mayıs 1990 tarihinde (37 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Franklyn Vincent Ellison Seales
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1952
Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 1990
Doğum Yeri: Kingstown, St. Vincent, West Indies
Diğer Bir İsmi: Frank Seales
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Oyuncu 6.5 456
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,775

Ölüm Bataklığı
1981 29 Macera Oyuncu 7.2 12,206
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,150
1980 Dram Oyuncu 7.5 192

Soğan Tarlası
1979 27 Suç Oyuncu 6.9 3,587

Uzay Yolu
1979 27 Macera Oyuncu 6.4 66,180
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017