Giriş Kayıt
Matthew Scurfield

Matthew Scurfield (69)


Oyuncu

Matthew Scurfield, 02 Şubat 1948 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1981) Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), (1997) Swept from the Sea (1997), (1980) McVicar (1980), (2004) İhtiras Günleri (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1948
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Dram Oyuncu 9.2 21

İhtiras Günleri
2004 56 Dram Oyuncu 5.1 1,204
2003 55 Biyografi Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,946
1997 49 Dram Oyuncu 6.9 2,416
1995 Korku Oyuncu 7.5 71

Siyah İnci
1994 46 Macera Oyuncu 6.6 7,326
1994 46 Aksiyon Oyuncu    
1991 43 Gizem Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,765
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,042

1984
1984 36 Dram Oyuncu 7.2 51,401
1984 36 Gerilim Oyuncu 5.3 1,033

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Oyuncu 8.5 691,961
1980 32 Suç Oyuncu 6.8 1,396
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017