Giriş Kayıt
Matthew Scurfield

Matthew Scurfield (69)


Oyuncu

Matthew Scurfield, 02 Şubat 1948 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1981) Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), (1997) Swept from the Sea (1997), (1980) McVicar (1980), (2004) İhtiras Günleri (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1948
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Dram Oyuncu 9.2 21

İhtiras Günleri
2004 56 Dram Oyuncu 5.1 1,204
2003 55 Biyografi Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,005
1997 49 Dram Oyuncu 6.9 2,416
1995 Korku Oyuncu 7.5 71

Siyah İnci
1994 46 Macera Oyuncu 6.6 7,326
1994 46 Aksiyon Oyuncu    
1991 43 Gizem Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,827
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101

1984
1984 36 Dram Oyuncu 7.2 52,742
1984 36 Gerilim Oyuncu 5.3 1,033

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 33 Aksiyon Oyuncu 8.5 705,368
1980 32 Suç Oyuncu 6.8 1,396
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017