Giriş Kayıt
Adrian Scrope

Adrian Scrope


Yapımcı

Adrian Scrope, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: A.Scrope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tüm Küçük Hayvanlar
1998 Macera 7.1 2,296

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç 6.0 8,560
1990 Komedi 7.6 17,556

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Çeşitli 6.9 3,140
1986 Macera Yapımcı 5.8 2,138
1982 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017