Giriş Kayıt
Adrian Scrope

Adrian Scrope


Yapımcı

Adrian Scrope, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: A.Scrope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Müzik Yapımcı 8.7 405

Tüm Küçük Hayvanlar
1998 Macera 7.1 2,296

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç 6.0 9,009
1990 Komedi 7.6 18,564

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Çeşitli 6.9 3,140
1986 Macera Yapımcı 5.8 2,138
1982 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,734) Den of Thieves (3,224) Hostiles (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,671) 12 Strong (2,509) Wildling (1,850) Winchester (1,401) Peter Rabbit (1,299) Submergence (1,280) The Commuter (1,253)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,805) The Terror (3,883) The Flash (3,313) Supernatural (3,147) Legion (3,122) The Crossing (2,461) The Expanse (1,667) Vikings (1,579) The Big Bang Theory (1,499) Fear the Walking Dead (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018