Giriş Kayıt
Adrian Scrope

Adrian Scrope


Yapımcı

Adrian Scrope, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: A.Scrope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tüm Küçük Hayvanlar
1998 Macera 7.1 2,296

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç 6.0 8,500
1990 Komedi 7.6 17,134

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Çeşitli 6.9 3,140
1986 Macera Yapımcı 5.8 2,138
1982 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,520) Allied (11,623) Moana (7,269) Lion (5,570) Arrival (3,835) Hacksaw Ridge (3,246) Nocturnal Animals (2,993) Shut In (2,280) Underworld: Blood Wars (2,237) Fences (2,012)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,009) Taboo (7,898) The Expanse (7,557) Legion (6,096) Arrow (5,842) The Big Bang Theory (5,673) Vikings (4,568) The Blacklist (3,244) Sherlock (2,853) Suits (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017