Giriş Kayıt
Adrian Scrope

Adrian Scrope


Yapımcı

Adrian Scrope, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: A.Scrope
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tüm Küçük Hayvanlar
1998 Macera 7.1 2,296

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç 6.0 8,606
1990 Komedi 7.6 17,665

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Çeşitli 6.9 3,140
1986 Macera Yapımcı 5.8 2,138
1982 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017