Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 23,930
2015 Dram Yönetmen 7.8 6,242
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 157,405
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,337
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,767
2014 Dram Yönetmen 7.5 6,835
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,675
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,522
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,394
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,193
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,144
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,173
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,896
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,446
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,760

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,543
1988 Dram Yönetmen    
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,159

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 26,424
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,245
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,404
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017