Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (68)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 25,212
2015 Dram Yönetmen 7.9 6,845
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,940
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 164,255
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 21,015
2014 Dram Yönetmen 7.4 7,941
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,876
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,769
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,615
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen 7.6 538
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,753
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,630
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,292
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,086
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,504
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,908
1992 Suç Yönetmen 7.8 3,244

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,769
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,277

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 26,915
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1983 Dram Yönetmen 6.6 890
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,296
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,595
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017