Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 23,272
2015 Dram Yönetmen 7.8 6,015
2014 Suç Yönetmen 7.9 153,258
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,597
2014 Aksiyon Yönetmen 7.4 6,421
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,021
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,618
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,400
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,276
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 37,913
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,903
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,110
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,817
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,385
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,675

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,430
1988 Dram Yönetmen    
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,104

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 26,141
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,225
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,301
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017