Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 23,613
2015 Dram Yönetmen 7.8 6,133
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 155,295
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,213
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,691
2014 Dram Yönetmen 7.5 6,633
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,654
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,462
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,342
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,051
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,022
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,147
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,860
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,385
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,719

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,485
1988 Dram Yönetmen    
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,125

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 26,264
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,242
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,348
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,142
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017