Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (68)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 25,995
2015 Dram Yönetmen 8.0 7,772
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 169,502
2014 Suç Yönetmen 6.8 10,375
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 21,161
2014 Dram Yönetmen 7.4 8,282
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,936
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,943
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,795
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen 7.6 538
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 39,157
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,994
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,400
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,221
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,504
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,004
1992 Suç Yönetmen 7.8 3,244

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,935
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,373

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 27,286
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1983 Dram Yönetmen 6.6 890
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,353
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,750
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,227
Dizi Altyazıları
Vikings (20,012) Black Mirror (5,622) Supernatural (4,031) The Big Bang Theory (3,621) The Flash (3,362) Shameless (3,249) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,017) The Blacklist (2,017) The X Files (1,625) Knightfall (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018