Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 22,940
2015 Dram Yönetmen 7.8 5,924
2014 Suç Yönetmen 7.9 151,818
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,528
2014 Aksiyon Yönetmen 7.4 6,181
2014 Suç Yönetmen 6.8 8,881
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,590
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,338
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,234
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 37,786
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,805
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,085
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,779
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,385
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,645

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,384
1988 Dram Yönetmen    
1987 Macera Yönetmen    
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,079

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 26,040
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,213
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,277
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,130
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017