Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (68)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.4 8,719
2015 Suç Yönetmen 7.3 26,754
2015 Dram Yönetmen 8.1 8,004
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 174,281
2014 Suç Yönetmen 6.8 10,775
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 21,281
2014 Dram Yönetmen 7.3 8,594
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 3,010
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 14,084
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 18,000
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen 7.6 538
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 39,546
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 26,278
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,487
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,347
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,504
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,122
1992 Suç Yönetmen 7.8 3,244

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 13,075
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,453

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 27,585
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1983 Dram Yönetmen 6.6 890
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,462
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,899
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,292
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018