Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 24,588
2015 Dram Yönetmen 7.9 6,602
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 160,158
2014 Suç Yönetmen 6.8 9,591
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,877
2014 Dram Yönetmen 7.4 7,553
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,776
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,650
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,497
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 38,450
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 25,368
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,230
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 13,989
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,446
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,828
1992 Suç Yönetmen 7.8 3,224

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,649
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,215

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 26,648
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603
1983 Dram Yönetmen 6.6 890
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,296
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,497
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,173
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017