Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 22,122
2015 Dram Yönetmen 7.8 5,410
2014 Suç Yönetmen 8.0 147,077
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,310
2014 Aksiyon Yönetmen 7.4 6,029
2014 Suç Yönetmen 6.8 8,490
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,492
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,216
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,100
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 37,472
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,493
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,007
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 13,662
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,370
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,562

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,271
1988 Dram Yönetmen    
1987 Macera Yönetmen    
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,005

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 25,784
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,164
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,177
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017