Giriş Kayıt
Oz Scott

Oz Scott (67)


Yönetmen, Yapımcı

Osborne E. Scott, 16 Eylül 1949 Hampton, Virginia, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. CSI: NY (2004), Code Black (2015), The Jeffersons (1975), Ironside (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Osborne E. Scott
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1949
Doğum Yeri: Hampton, Virginia, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yönetmen 7.3 22,630
2015 Dram Yönetmen 7.8 5,772
2014 Suç Yönetmen 7.9 149,966
2014 Aksiyon Yönetmen 6.8 20,443
2014 Aksiyon Yönetmen 7.4 6,111
2014 Suç Yönetmen 6.8 8,692
2013 Dram Yönetmen 5.6 1,361
2013 Dram Yönetmen 7.7 2,555
2012 63 Aile Yönetmen 4.9 178
2011 Suç Yönetmen 6.7 13,278
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 17,172
2006 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2004 Aksiyon Yönetmen 7.0 37,646
2004 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 735
2003 54 Komedi Yönetmen    
2002 Dram Yönetmen 7.5 2,421
2002 Suç Yönetmen    
2000 51 Suç Yönetmen 5.2 445

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Yönetmen 6.8 24,657
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,048
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 13,722
1995 Dram Yönetmen 8.2 3,385
1993 Suç Yönetmen 6.9 4,616

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 12,327
1988 Dram Yönetmen    
1987 Macera Yönetmen    
1986 Dram Yönetmen 7.0 3,045

Cosby Ailesi
1984 Komedi Yönetmen 7.4 25,919
1982 Dram Yönetmen 6.9 2,192
1975 Komedi Yönetmen 7.5 5,234
1954 Aksiyon Yönetmen 8.6 1,121
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017