Giriş Kayıt
Lee Scott

Lee Scott


Müzisyen, Müzisyen

Lee Scott, müzisyen, müzisyen. Hannibal (2013), Amerikan Tanrıları (2017), Gündüz Nöbeti (2006), Üvey Baba (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Müzik 8.2 36,142

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 81,913
2015 Biyografi Müzik 7.1 3,731

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 54,782
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,877

Asabi Adam
2014 Komedi Müzik 5.7 17,984

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Müzik 6.2 83,387
2013 Suç Müzik 8.6 179,752

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Müzik 5.6 74,604
2011 Suç Müzik 8.1 15,893

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 144,735

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Müzik 5.2 4,658
2010 Komedi Müzik 6.1 83,647

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Müzik 6.5 77,470
2010 Komedi Müzik 5.9 3,467
2010 Biyografi Müzik 6.6 41,514

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Müzik 6.6 74,120

Üvey Baba
2009 Gizem Müzik 5.6 25,117

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 118,692
2009 Dram Müzik 7.0 2,699
2008 Belgesel Müzik 7.7 4,330

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 98,462
2008 Aksiyon Müzik 6.8 349,662

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Müzik 5.6 11,395

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469
2007 Suç Müzik 6.9 31,867

Gündüz Nöbeti
2006 Aksiyon Müzik 6.5 30,823
2006 Dram Müzik 7.0 38,916

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 59,919

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Müzik 5.6 70,909

Nabız
2006 Korku Müzik 4.7 25,805
2006 Dram Müzik 6.2 1,453

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    

Şansa Bak
2006 Komedi Müzik 5.4 47,156
2006 Dram Müzik 7.0 1,189
2006 Dram Müzik 5.9 2,224

Mimar
2006 Dram Müzik 5.6 964
2006 Komedi Müzik 6.0 8,862
2006 Dram Müzik 6.2 851
2006 Dram Müzik 7.6 18,273

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Müzik 6.9 7,629

Zehir
2005 Gerilim Müzik 4.7 8,379

Maske 2
2005 Macera Müzik 2.2 44,397
2005 Aksiyon Müzik 4.1 4,902

Ada
2005 Aksiyon Müzik 6.9 275,396
2005 Komedi Müzik 6.0 819

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,744

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Müzik 6.9 13,396

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Müzik 6.4 8,302

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Müzik 7.8 87,134

Gizemli Parçalar
2004 Dram Müzik 5.8 59,438

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 96,447

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 118,556

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 883,649
2003 Komedi Müzik 5.6 12,263

Yüksek Ritm
2002 Komedi Müzik 5.7 29,608

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Müzik 5.1 48,599

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Müzik 7.2 111,331

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 22,111

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Müzik 7.6 236,573

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 23,826

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Müzik 6.2 150,177

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.6 196,156
1999 Korku Müzik 6.2 57,035

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Müzik 7.6 148,501

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Müzik 7.1 259,384

Savaş Günahları
1998 Dram Müzik 7.3 8,766

Kumpas
1997 Aksiyon Müzik 5.5 4,922

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.4 44,097

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200
1997 Suç Müzik 4.5 1,632
1997 Aksiyon Müzik 5.5 32,635

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Müzik 5.3 8,055

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,168

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 102,859

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.0 6,140

Baş Belası
1996 Komedi Müzik 6.1 130,271

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Müzik 6.6 42,986

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Müzik 6.6 13,643

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Müzik 5.2 2,444

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 468,650

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.5 94,881

Su Dünyası
1995 Aksiyon Müzik 6.1 153,443

Cesur Yürek
1995 Biyografi Müzik 8.4 805,122

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.6 24,487

Tehdit
1995 Aksiyon Müzik 6.6 95,420
1995 Animasyon Müzik 6.1 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017