Giriş Kayıt
Lee Scott

Lee Scott


Müzisyen, Müzisyen

Lee Scott, müzisyen, müzisyen. Hannibal (2013), Amerikan Tanrıları (2017), Gündüz Nöbeti (2006), Üvey Baba (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Müzik 8.2 39,714

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 84,487
2015 Biyografi Müzik 7.1 3,941

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 55,241
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,877

Asabi Adam
2014 Komedi Müzik 5.7 17,984

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Müzik 6.2 84,441
2013 Suç Müzik 8.6 182,298

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Müzik 5.6 75,062
2011 Suç Müzik 8.1 15,968

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 145,629

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Müzik 5.2 4,658
2010 Komedi Müzik 6.1 84,410

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Müzik 6.5 78,273
2010 Komedi Müzik 5.9 3,467
2010 Biyografi Müzik 6.6 41,767

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Müzik 6.6 74,591

Üvey Baba
2009 Gizem Müzik 5.6 25,424

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 119,317
2009 Dram Müzik 7.0 2,699
2008 Belgesel Müzik 7.7 4,330

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 99,731
2008 Aksiyon Müzik 6.8 353,302

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Müzik 5.6 11,395

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469
2007 Suç Müzik 6.9 31,867

Gündüz Nöbeti
2006 Aksiyon Müzik 6.5 30,823
2006 Dram Müzik 7.0 39,182

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 60,435

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Müzik 5.6 71,551

Nabız
2006 Korku Müzik 4.7 25,931
2006 Dram Müzik 6.2 1,453

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    

Şansa Bak
2006 Komedi Müzik 5.4 47,534
2006 Dram Müzik 7.0 1,189
2006 Dram Müzik 5.9 2,224

Mimar
2006 Dram Müzik 5.6 964
2006 Komedi Müzik 6.0 8,875
2006 Dram Müzik 6.2 851
2006 Dram Müzik 7.6 18,371

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Müzik 6.9 7,629

Zehir
2005 Gerilim Müzik 4.7 8,379

Maske 2
2005 Macera Müzik 2.2 44,793
2005 Aksiyon Müzik 4.1 4,902

Ada
2005 Aksiyon Müzik 6.9 276,771
2005 Komedi Müzik 6.0 819

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,862

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Müzik 6.9 13,396

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Müzik 6.4 8,302

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Müzik 7.8 87,670

Gizemli Parçalar
2004 Dram Müzik 5.8 59,731

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 97,117

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 119,678

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 892,660
2003 Komedi Müzik 5.6 12,298

Yüksek Ritm
2002 Komedi Müzik 5.7 29,677

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Müzik 5.1 48,977

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Müzik 7.2 112,382

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 22,111

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Müzik 7.6 238,104

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 23,872

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Müzik 6.2 152,110

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.6 197,690
1999 Korku Müzik 6.2 57,453

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Müzik 7.6 149,766

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Müzik 7.1 261,020

Savaş Günahları
1998 Dram Müzik 7.3 8,766

Kumpas
1997 Aksiyon Müzik 5.5 4,922

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.4 44,516

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200
1997 Suç Müzik 4.5 1,632
1997 Aksiyon Müzik 5.5 33,115

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Müzik 5.3 8,055

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,168

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 103,657

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.0 6,140

Baş Belası
1996 Komedi Müzik 6.1 131,425

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Müzik 6.6 43,390

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Müzik 6.6 13,643

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Müzik 5.2 2,444

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 473,863

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.5 95,650

Su Dünyası
1995 Aksiyon Müzik 6.1 154,714

Cesur Yürek
1995 Biyografi Müzik 8.4 813,598

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.6 24,851

Tehdit
1995 Aksiyon Müzik 6.6 95,979
1995 Animasyon Müzik 6.1 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017