Giriş Kayıt
Lee Scott

Lee Scott


Müzisyen, Müzisyen

Lee Scott, müzisyen, müzisyen. Hannibal (2013), Gündüz Nöbeti (2006), Üvey Baba (2009), Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 67,020
2015 Biyografi Müzik 7.1 3,083

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 52,614
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,877

Asabi Adam
2014 Komedi Müzik 5.7 17,016

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Müzik 6.2 80,033
2013 Suç Müzik 8.6 168,800

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Müzik 5.6 72,502
2011 Suç Müzik 8.1 15,589

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 140,687

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Müzik 5.2 4,658
2010 Komedi Müzik 6.1 80,356

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Müzik 6.5 73,901
2010 Komedi Müzik 5.9 3,467
2010 Biyografi Müzik 6.6 40,194

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Müzik 6.6 71,619

Üvey Baba
2009 Gizem Müzik 5.6 23,947

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 115,783
2009 Dram Müzik 7.0 2,699
2008 Belgesel Müzik 7.7 4,330

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 94,821
2008 Aksiyon Müzik 6.8 335,543

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Müzik 5.6 11,395

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469
2007 Suç Müzik 6.9 31,552

Gündüz Nöbeti
2006 Aksiyon Müzik 6.5 29,961
2006 Dram Müzik 7.0 38,512

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 57,625

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Müzik 5.6 68,950

Nabız
2006 Korku Müzik 4.7 25,205
2006 Dram Müzik 6.2 1,453

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    

Şansa Bak
2006 Komedi Müzik 5.3 45,322
2006 Dram Müzik 7.0 1,189
2006 Dram Müzik 5.9 2,224

Mimar
2006 Dram Müzik 5.6 964
2006 Komedi Müzik 6.0 8,631
2006 Dram Müzik 6.2 851
2006 Dram Müzik 7.6 17,850

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Müzik 6.9 7,629

Zehir
2005 Gerilim Müzik 4.7 8,139

Maske 2
2005 Macera Müzik 2.2 42,083
2005 Aksiyon Müzik 4.1 4,902

Ada
2005 Aksiyon Müzik 6.9 268,302
2005 Komedi Müzik 6.0 819

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 30,864

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Müzik 7.0 13,029

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Müzik 6.4 8,302

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Müzik 7.8 84,845

Gizemli Parçalar
2004 Dram Müzik 5.8 58,090

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 93,326

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 114,451

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 839,488
2003 Komedi Müzik 5.6 11,938

Yüksek Ritm
2002 Komedi Müzik 5.7 28,947

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Müzik 5.1 47,033

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Müzik 7.1 106,592

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 21,545

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Müzik 7.6 228,976

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 22,989

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Müzik 6.2 142,512

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.5 190,324
1999 Korku Müzik 6.2 55,627

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Müzik 7.6 142,510

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Müzik 7.1 252,491

Savaş Günahları
1998 Dram Müzik 7.3 8,766

Kumpas
1997 Aksiyon Müzik 5.5 4,922

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.4 42,604

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200
1997 Suç Müzik 4.5 1,632
1997 Aksiyon Müzik 5.5 31,273

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Müzik 5.3 8,055

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,168

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 100,255

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.0 6,140

Baş Belası
1996 Komedi Müzik 6.0 125,637

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Müzik 6.6 41,380
1996 Aksiyon Müzik 6.6 13,643

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Müzik 5.2 2,444

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 446,667

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.5 91,237

Su Dünyası
1995 Aksiyon Müzik 6.1 148,237

Cesur Yürek
1995 Biyografi Müzik 8.4 765,454

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.5 23,991

Tehdit
1995 Aksiyon Müzik 6.6 92,776
1995 Animasyon Müzik 6.1 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017