Giriş Kayıt
Lee Scott

Lee Scott


Müzisyen, Müzisyen

Lee Scott, müzisyen, müzisyen. Hannibal (2013), Gündüz Nöbeti (2006), Üvey Baba (2009), Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 75,630
2015 Biyografi Müzik 7.1 3,522

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 53,679
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,877

Asabi Adam
2014 Komedi Müzik 5.7 17,519

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Müzik 6.2 81,507
2013 Suç Müzik 8.6 173,721

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Müzik 5.6 73,468
2011 Suç Müzik 8.1 15,722

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 142,522

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Müzik 5.2 4,658
2010 Komedi Müzik 6.1 81,643

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Müzik 6.5 75,573
2010 Komedi Müzik 5.9 3,467
2010 Biyografi Müzik 6.6 40,811

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Müzik 6.6 72,725

Üvey Baba
2009 Gizem Müzik 5.6 24,303

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 117,036
2009 Dram Müzik 7.0 2,699
2008 Belgesel Müzik 7.7 4,330

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 96,399
2008 Aksiyon Müzik 6.8 340,624

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Müzik 5.6 11,395

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469
2007 Suç Müzik 6.9 31,867

Gündüz Nöbeti
2006 Aksiyon Müzik 6.5 29,961
2006 Dram Müzik 7.0 38,777

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 58,778

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Müzik 5.6 68,950

Nabız
2006 Korku Müzik 4.7 25,507
2006 Dram Müzik 6.2 1,453

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    

Şansa Bak
2006 Komedi Müzik 5.4 46,092
2006 Dram Müzik 7.0 1,189
2006 Dram Müzik 5.9 2,224

Mimar
2006 Dram Müzik 5.6 964
2006 Komedi Müzik 6.0 8,722
2006 Dram Müzik 6.2 851
2006 Dram Müzik 7.6 18,059

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Müzik 6.9 7,629

Zehir
2005 Gerilim Müzik 4.7 8,303

Maske 2
2005 Macera Müzik 2.2 43,011
2005 Aksiyon Müzik 4.1 4,902

Ada
2005 Aksiyon Müzik 6.9 271,631
2005 Komedi Müzik 6.0 819

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,186

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Müzik 7.0 13,029

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Müzik 6.4 8,302

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Müzik 7.8 85,915

Gizemli Parçalar
2004 Dram Müzik 5.8 58,642

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 94,653

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 116,173

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 855,988
2003 Komedi Müzik 5.6 11,938

Yüksek Ritm
2002 Komedi Müzik 5.7 29,253

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Müzik 5.1 47,681

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Müzik 7.2 108,791

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 21,678

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Müzik 7.6 232,733

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 23,347

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Müzik 6.2 145,900

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.5 192,786
1999 Korku Müzik 6.2 56,186

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Müzik 7.6 145,043

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Müzik 7.1 255,559

Savaş Günahları
1998 Dram Müzik 7.3 8,766

Kumpas
1997 Aksiyon Müzik 5.5 4,922

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.4 43,289

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200
1997 Suç Müzik 4.5 1,632
1997 Aksiyon Müzik 5.5 32,014

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Müzik 5.3 8,055

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,168

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 101,403

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.0 6,140

Baş Belası
1996 Komedi Müzik 6.0 127,665

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Müzik 6.6 42,087
1996 Aksiyon Müzik 6.6 13,643

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Müzik 5.2 2,444

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 456,100

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.5 92,758

Su Dünyası
1995 Aksiyon Müzik 6.1 150,459

Cesur Yürek
1995 Biyografi Müzik 8.4 783,907

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.5 23,991

Tehdit
1995 Aksiyon Müzik 6.6 93,936
1995 Animasyon Müzik 6.1 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017