Giriş Kayıt
Lee Scott

Lee Scott


Müzisyen, Müzisyen

Lee Scott, müzisyen, müzisyen. Hannibal (2013), Gündüz Nöbeti (2006), Amerikan Tanrıları (2017), Üvey Baba (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Fantastik Müzik 8.4 20,400

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 78,294
2015 Biyografi Müzik 7.1 3,627

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 54,104
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,877

Asabi Adam
2014 Komedi Müzik 5.7 17,599

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Müzik 6.2 82,193
2013 Suç Müzik 8.6 175,927

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Müzik 5.6 73,865
2011 Suç Müzik 8.1 15,806

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 143,338

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Müzik 5.2 4,658
2010 Komedi Müzik 6.1 82,346

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Müzik 6.5 76,235
2010 Komedi Müzik 5.9 3,467
2010 Biyografi Müzik 6.6 41,083

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Müzik 6.6 73,233

Üvey Baba
2009 Gizem Müzik 5.6 24,499

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 117,702
2009 Dram Müzik 7.0 2,699
2008 Belgesel Müzik 7.7 4,330

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 97,109
2008 Aksiyon Müzik 6.8 344,055

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Müzik 5.6 11,395

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469
2007 Suç Müzik 6.9 31,867

Gündüz Nöbeti
2006 Aksiyon Müzik 6.5 29,961
2006 Dram Müzik 7.0 38,916

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 59,186

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Müzik 5.6 68,950

Nabız
2006 Korku Müzik 4.7 25,655
2006 Dram Müzik 6.2 1,453

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    

Şansa Bak
2006 Komedi Müzik 5.4 46,498
2006 Dram Müzik 7.0 1,189
2006 Dram Müzik 5.9 2,224

Mimar
2006 Dram Müzik 5.6 964
2006 Komedi Müzik 6.0 8,775
2006 Dram Müzik 6.2 851
2006 Dram Müzik 7.6 18,128

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Müzik 6.9 7,629

Zehir
2005 Gerilim Müzik 4.7 8,355

Maske 2
2005 Macera Müzik 2.2 43,500
2005 Aksiyon Müzik 4.1 4,902

Ada
2005 Aksiyon Müzik 6.9 273,030
2005 Komedi Müzik 6.0 819

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,319

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Müzik 7.0 13,029

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Müzik 6.4 8,302

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Müzik 7.8 86,408

Gizemli Parçalar
2004 Dram Müzik 5.8 59,011

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 95,319

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 117,015

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 868,986
2003 Komedi Müzik 5.6 12,136

Yüksek Ritm
2002 Komedi Müzik 5.7 29,405

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Müzik 5.1 48,018

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Müzik 7.2 109,736

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 21,678

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Müzik 7.6 234,214

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 23,531

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Müzik 6.2 147,386

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.6 193,982
1999 Korku Müzik 6.2 56,292

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Müzik 7.6 146,233

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Müzik 7.1 256,868

Savaş Günahları
1998 Dram Müzik 7.3 8,766

Kumpas
1997 Aksiyon Müzik 5.5 4,922

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.4 43,663

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200
1997 Suç Müzik 4.5 1,632
1997 Aksiyon Müzik 5.5 32,014

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Müzik 5.3 8,055

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,168

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 101,900

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.0 6,140

Baş Belası
1996 Komedi Müzik 6.1 128,601

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Müzik 6.6 42,482
1996 Aksiyon Müzik 6.6 13,643

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Müzik 5.2 2,444

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 460,729

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.5 93,548

Su Dünyası
1995 Aksiyon Müzik 6.1 151,560

Cesur Yürek
1995 Biyografi Müzik 8.4 792,039

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.5 23,991

Tehdit
1995 Aksiyon Müzik 6.6 94,415
1995 Animasyon Müzik 6.1 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017