Giriş Kayıt
Lee Scott

Lee Scott


Müzisyen, Müzisyen

Lee Scott, müzisyen, müzisyen. Hannibal (2013), Amerikan Tanrıları (2017), Gündüz Nöbeti (2006), Üvey Baba (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Müzik 8.1 42,609

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 87,206
2015 Biyografi Müzik 7.1 3,941

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Müzik 6.3 55,655
2014 Aksiyon Müzik 5.3 2,877

Asabi Adam
2014 Komedi Müzik 5.7 17,984

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Müzik 6.2 85,450
2013 Suç Müzik 8.6 184,798

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Müzik 5.6 75,657
2011 Suç Müzik 8.1 15,981

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 146,547

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Müzik 5.2 4,658
2010 Komedi Müzik 6.1 85,206

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Müzik 6.5 79,157
2010 Komedi Müzik 5.9 3,467
2010 Biyografi Müzik 6.6 42,070

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Müzik 6.6 75,382

Üvey Baba
2009 Gizem Müzik 5.6 25,708

Devlet Oyunları
2009 Suç Müzik 7.1 120,148
2009 Dram Müzik 7.0 2,699
2008 Belgesel Müzik 7.7 4,330

Ziyaretçiler
2008 Korku Müzik 6.2 100,765
2008 Aksiyon Müzik 6.8 357,443

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Müzik 5.6 11,395

Karabasan 2
2007 Dram Müzik 5.2 6,469
2007 Suç Müzik 6.9 31,867

Gündüz Nöbeti
2006 Aksiyon Müzik 6.5 30,823
2006 Dram Müzik 7.0 39,182

Rüya Kızlar
2006 Dram Müzik 6.5 61,018

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Müzik 5.6 71,551

Nabız
2006 Korku Müzik 4.7 25,931
2006 Dram Müzik 6.2 1,453

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Müzik    

Şansa Bak
2006 Komedi Müzik 5.4 47,916
2006 Dram Müzik 7.0 1,189
2006 Dram Müzik 5.9 2,224

Mimar
2006 Dram Müzik 5.6 964
2006 Komedi Müzik 6.0 8,921
2006 Dram Müzik 6.2 851
2006 Dram Müzik 7.6 18,447

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Müzik 6.9 7,629

Zehir
2005 Gerilim Müzik 4.7 8,554

Maske 2
2005 Macera Müzik 2.2 45,210
2005 Aksiyon Müzik 4.1 4,902

Ada
2005 Aksiyon Müzik 6.9 278,227
2005 Komedi Müzik 6.0 819

Şut ve Gool
2005 Komedi Müzik 5.6 31,994

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Müzik 6.9 13,396

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Müzik 6.4 8,302

Motosiklet Günlüğü
2004 Macera Müzik 7.8 87,760

Gizemli Parçalar
2004 Dram Müzik 5.8 59,994

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Müzik 6.7 97,895

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Müzik 5.5 120,615

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Müzik 8.0 900,191
2003 Komedi Müzik 5.6 12,386

Yüksek Ritm
2002 Komedi Müzik 5.7 29,897

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Müzik 5.1 49,299

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Müzik 7.2 113,578

Yakın Tehdit
2001 Suç Müzik 5.5 22,396

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Müzik 7.6 239,994

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Müzik 6.5 23,872

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Müzik 6.2 153,994

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Müzik
Müzik
6.6 199,206
1999 Korku Müzik 6.2 57,787

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Müzik 7.6 151,105

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Müzik 7.1 262,651

Savaş Günahları
1998 Dram Müzik 7.3 8,766

Kumpas
1997 Aksiyon Müzik 5.5 4,922

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Müzik 6.4 44,948

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Müzik 6.6 24,200
1997 Suç Müzik 4.5 1,632
1997 Aksiyon Müzik 5.5 33,176

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Müzik 5.3 8,055

Bir Gülücük İçin
1997 Komedi Müzik 4.8 1,168

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Müzik 7.6 104,444

Ortak
1996 Komedi Müzik 6.0 6,140

Baş Belası
1996 Komedi Müzik 6.1 132,640

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Müzik 6.6 43,460

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Müzik 6.6 13,643

Zenginin Karısı
1996 Gerilim Müzik 5.2 2,444

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Müzik 8.2 479,353

Yargıç
1995 Aksiyon Müzik 5.5 96,438

Su Dünyası
1995 Aksiyon Müzik 6.1 156,157

Cesur Yürek
1995 Biyografi Müzik 8.4 823,351

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Müzik 5.6 24,880

Tehdit
1995 Aksiyon Müzik 6.6 96,494
1995 Animasyon Müzik 6.1 215
Dizi Altyazıları
Vikings (14,956) Shameless (7,225) Black Mirror (6,310) The Flash (4,401) Star Trek: Discovery (2,370) The Big Bang Theory (1,728) Supernatural (1,458) Bron/Broen (1,185) Supergirl (1,165) Stranger Things (1,122)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018