Giriş Kayıt
Jessica Scott

Jessica Scott


Senarist

Jessica Scott, senarist. A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011), R.L. Stine's The Haunting Hour (2010), Animorphs (1998), Love Under the Stars (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 3.3 989
2017 Komedi Senarist 6.5 581
2016 Komedi Senarist    
2015 Komedi Senarist 6.7 370
2015 Komedi Senarist 6.9 563
2012 Dram Senarist    
2011 Komedi Senarist 6.1 9,941
2010 Aile Senarist 8.1 1,547
2008 Komedi Senarist    
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1995 Aile Senarist 7.8 9,387
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018