Giriş Kayıt
Jessica Scott

Jessica Scott


Senarist

Jessica Scott, senarist. R.L. Stine's The Haunting Hour (2010), Animorphs (1998), Love Under the Stars (2015), (1995) Goosebumps (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist    
2015 Komedi Senarist 6.7 370
2015 Komedi Senarist 6.9 563
2012 Dram Senarist    
2011 Komedi Senarist    
2010 Aile Senarist 8.2 1,397
2008 Komedi Senarist    
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1995 Aile Senarist 7.8 8,483
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017