Giriş Kayıt
Jessica Scott

Jessica Scott


Senarist

Jessica Scott, senarist. A Cinderella Story: Once Upon a Song (2011), R.L. Stine's The Haunting Hour (2010), Animorphs (1998), Love Under the Stars (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 6.5 581
2016 Komedi Senarist    
2015 Komedi Senarist 6.7 370
2015 Komedi Senarist 6.9 563
2012 Dram Senarist    
2011 Komedi Senarist 6.1 9,941
2010 Aile Senarist 8.1 1,547
2008 Komedi Senarist    
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1995 Aile Senarist 7.8 9,180
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,016) Blade Runner 2049 (3,316) Jigsaw (2,410) Geostorm (2,204) Last Flag Flying (1,659) The Man from Earth: Holocene (1,459) Dunkirk (1,231) It (998) The Foreigner (962) Justice League (744)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,218) Shameless (5,553) Black Mirror (5,453) The Big Bang Theory (3,194) Star Trek: Discovery (3,149) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,045) Supernatural (2,992) The X Files (2,079) The Gifted (1,783) The Blacklist (1,585)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018