Giriş Kayıt
Jessica Scott

Jessica Scott


Senarist

Jessica Scott, senarist. R.L. Stine's The Haunting Hour (2010), Animorphs (1998), Love Under the Stars (2015), (1995) Goosebumps (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 6.3 90
2016 Komedi Senarist    
2015 Komedi Senarist 6.7 370
2015 Komedi Senarist 6.9 563
2012 Dram Senarist    
2011 Komedi Senarist    
2010 Aile Senarist 8.1 1,525
2008 Komedi Senarist    
1998 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 938
1995 Aile Senarist 7.8 8,990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017