Giriş Kayıt
James R. Scott

James R. Scott (78)


Oyuncu

James R. Scott, 07 Ağustos 1907 doğumlu oyuncu. Casuslar Kampı (1953) yapımıyla biliniyor.19 Ağustos 1985 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1907
Ölüm Tarihi: 19 Ağustos 1985
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 49 Macera Oyuncu 6.8 19,002

Casuslar Kampı
1953 46 Komedi Oyuncu 8.0 44,367

Şeytan Kanyonu
1953 46 Aksiyon Oyuncu 5.1 230
1950 43 Kara Film Oyuncu 6.6 662
1950 43 Suç Oyuncu 6.8 1,299
1950 43 Suç Oyuncu 6.6 566
1949 42 Macera Oyuncu 6.8 778
1949 42 Suç Oyuncu 6.6 641
Film Altyazıları
Gold (7,101) Rings (3,764) Logan (3,003) Get Out (2,320) La La Land (2,051) Split (1,842) The Age of Shadows (1,812) Zashchitniki (1,660) The Great Wall (1,490) Office Christmas Party (1,402)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,773) The Blacklist (4,115) The Expanse (3,272) Better Call Saul (2,109) The Last Kingdom (2,043) Game of Thrones (1,631) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,615) Doctor Who (1,609) Supernatural (1,592) Vikings (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017