Giriş Kayıt
Jacqueline Scott

Jacqueline Scott (85)


Oyuncu

Jacqueline Sue Scott, 01 Ocak 1932 Sikeston, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Bela (1971), Macabre (1958), Dev Karıncalar İmparatorluğu (1977), Bir Silahşörün Ölümü (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Sue Scott
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Sikeston, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacquelyn Scott | Jacquline Scott
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 77 Suç Oyuncu 3.6 184

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,774
1982 50 Komedi Oyuncu 4.5 745
1977 45 Suç Oyuncu 6.6 4,006

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 3,398
1974 Macera Oyuncu 7.2 2,563
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,847
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,678

Bela
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,031
1970 38 Macera Oyuncu    

Bir Silahşörün Ölümü
1969 37 Western Oyuncu 6.4 770
1968 36 Western Oyuncu 6.8 2,407

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 4,970
1959 Western Oyuncu 7.7 525
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,844
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 26 Korku Oyuncu 5.8 667
1957 Western Oyuncu 8.5 1,646
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,425
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,575
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,137
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,026
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017