Giriş Kayıt
Jacqueline Scott

Jacqueline Scott (86)


Oyuncu

Jacqueline Sue Scott, 01 Ocak 1932 Sikeston, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Bela (1971), Macabre (1958), Dev Karıncalar İmparatorluğu (1977), Bir Silahşörün Ölümü (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Sue Scott
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Sikeston, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacquelyn Scott | Jacquline Scott
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 77 Suç Oyuncu 3.6 184

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,140
1982 50 Komedi Oyuncu 4.5 745
1977 45 Suç Oyuncu 6.6 4,006

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 3,598
1974 Macera Oyuncu 7.2 3,073
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 8,921
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738

Bela
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,031
1970 38 Macera Oyuncu    

Bir Silahşörün Ölümü
1969 37 Western Oyuncu 6.4 829
1968 36 Western Oyuncu 6.9 2,687
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,607

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,631
1959 Western Oyuncu 7.8 660
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,407
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 26 Korku Oyuncu 5.8 667
1957 Western Oyuncu 8.5 1,829
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,736
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,946
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,292
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,159
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,742) Den of Thieves (2,478) Hostiles (2,464) 12 Strong (2,389) Maze Runner: The Death Cure (2,073) Winchester (1,497) Peter Rabbit (1,360) Submergence (1,353) The Commuter (1,015) Wildling (885)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,594) The Flash (3,253) Supernatural (3,163) The Terror (2,911) Legion (2,817) The Crossing (1,807) The Expanse (1,737) The Big Bang Theory (1,271) Vikings (1,138) Arrow (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018