Giriş Kayıt
Jacqueline Scott

Jacqueline Scott (85)


Oyuncu

Jacqueline Sue Scott, 01 Ocak 1932 Sikeston, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Bela (1971), Macabre (1958), Dev Karıncalar İmparatorluğu (1977), Bir Silahşörün Ölümü (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Sue Scott
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Sikeston, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacquelyn Scott | Jacquline Scott
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 77 Suç Oyuncu 3.6 184

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,741
1982 50 Komedi Oyuncu 4.5 745
1977 45 Suç Oyuncu 6.6 4,006

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 3,398
1974 Macera Oyuncu 7.2 2,563
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,847
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,649

Bela
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,031
1970 38 Macera Oyuncu    

Bir Silahşörün Ölümü
1969 37 Western Oyuncu 6.4 770
1968 36 Western Oyuncu 6.8 2,355

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 4,970
1959 Western Oyuncu 7.7 516
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,812
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 26 Korku Oyuncu 5.8 667
1957 Western Oyuncu 8.5 1,633
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,387
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,539
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,128
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,016
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017