Giriş Kayıt
Jacqueline Scott

Jacqueline Scott (85)


Oyuncu

Jacqueline Sue Scott, 01 Ocak 1932 Sikeston, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Bela (1971), Macabre (1958), Dev Karıncalar İmparatorluğu (1977), Bir Silahşörün Ölümü (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Sue Scott
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Sikeston, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacquelyn Scott | Jacquline Scott
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 77 Suç Oyuncu 3.6 184

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,832
1982 50 Komedi Oyuncu 4.5 745
1977 45 Suç Oyuncu 6.6 4,006

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 3,523
1974 Macera Oyuncu 7.2 2,563
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,847
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738

Bela
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,031
1970 38 Macera Oyuncu    

Bir Silahşörün Ölümü
1969 37 Western Oyuncu 6.4 770
1968 36 Western Oyuncu 6.8 2,407

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,464
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,163
1959 Western Oyuncu 7.8 546
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,940
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 26 Korku Oyuncu 5.8 667
1957 Western Oyuncu 8.5 1,669
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,479
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,641
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,158
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,026
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017