Giriş Kayıt
Jacqueline Scott

Jacqueline Scott (86)


Oyuncu

Jacqueline Sue Scott, 01 Ocak 1932 Sikeston, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Bela (1971), Macabre (1958), Dev Karıncalar İmparatorluğu (1977), Bir Silahşörün Ölümü (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jacqueline Sue Scott
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1932
Doğum Yeri: Sikeston, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacquelyn Scott | Jacquline Scott
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 77 Suç Oyuncu 3.6 184

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,187
1982 50 Komedi Oyuncu 4.5 745
1977 45 Suç Oyuncu 6.6 4,006

Dev Karıncalar İmparatorluğu
1977 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 3,598
1974 Macera Oyuncu 7.2 3,073
1974 Dram Oyuncu    
1973 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 8,921
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,110

Bela
1971 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,031
1970 38 Macera Oyuncu    

Bir Silahşörün Ölümü
1969 37 Western Oyuncu 6.4 829
1968 36 Western Oyuncu 6.9 2,687
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,715

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,659
1959 Western Oyuncu 7.8 676
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,480
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 26 Korku Oyuncu 5.8 826
1957 Western Oyuncu 8.5 1,855
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,800
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,002
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,317
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,159
Dizi Altyazıları
Westworld (6,931) The 100 (3,243) The Expanse (2,683) La casa de papel (1,981) The Crossing (1,670) Colony (1,526) 12 Monkeys (1,228) Genius (1,097) Vikings (1,041) Into the Badlands (1,041)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018