Giriş Kayıt
Ivan Scott

Ivan Scott


Oyuncu

Ivan Scott, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Başkanı
2003 Komedi Oyuncu 5.4 15,198
1978 Korku Oyuncu 3.0 535
1973 Western Oyuncu 5.7 501

Kizgin ve sakin
1972 Macera Oyuncu 6.4 1,031
1970 Western Oyuncu 5.2 187

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Oyuncu 8.0 69,023
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018