Giriş Kayıt
Ivan Scott

Ivan Scott


Oyuncu

Ivan Scott, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Başkanı
2003 Komedi Oyuncu 5.4 15,198
1978 Korku Oyuncu 3.0 535
1973 Western Oyuncu 5.7 501

Kizgin ve sakin
1972 Macera Oyuncu 6.4 1,031
1970 Western Oyuncu 5.2 187

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Oyuncu 8.0 68,607
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018