Giriş Kayıt
Bob Scott

Bob Scott


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Bob Scott, kameraman, görüntü yönetmeni. (2012) Nashville (2012), (2008) Fireproof (2008), (1991) Problem Çocuk 2 (1991), (2006) Av (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob M. Scott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 14
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 10,848
2014 Tarihi Görüntü Yönetmeni 5.9 55
2014 Dram Kameraman 6.7 13,873

Son Kalan
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 233,645
2013 Biyografi Kameraman 7.5 73,983
2013 Dram Kameraman 5.5 234
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 5.1 48
2012 Dram Kameraman 7.7 20,613
2012 Biyografi Kameraman 6.6 2,179

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 188,496
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 16,831
2011 Komedi Kameraman    

Git Başımdan
2010 Komedi Kameraman 6.6 293,031
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 3,979
2008 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.6 18,728

Ekspres
2008 Biyografi Kameraman 7.3 17,881

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 87,604

Geri Dönüşler
2007 Komedi Kameraman 4.2 10,103

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 559,062

Av
2006 Korku Kameraman 5.7 8,968

Devlerle Yüzleşme
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 13,718

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 37,107

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 145,157

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 38,832

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 51,980

Cani
2003 Biyografi Kameraman 7.3 118,313

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 218,483
2002 Macera Kameraman 5.6 372

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Kameraman 5.9 106,913

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Kameraman 6.5 52,307

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 103,722

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Kameraman    

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Kameraman 4.6 18,318

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 396,137

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 67,701
1987 Suç Görüntü Yönetmeni 8.4 3,453
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,000) Supernatural (6,402) La casa de papel (4,243) Gotham (3,194) Arrow (3,168) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,080) The 100 (3,050) 13 Reasons Why (2,907) The Flash (2,374) Lucifer (1,922)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018