Giriş Kayıt
Bob Scott

Bob Scott


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Bob Scott, kameraman, görüntü yönetmeni. (2012) Nashville (2012), (2008) Fireproof (2008), (1991) Problem Çocuk 2 (1991), (2006) Av (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob M. Scott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 14
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 10,247
2014 Tarihi Görüntü Yönetmeni 5.9 55
2014 Dram Kameraman 6.7 13,631

Son Kalan
2013 Aksiyon Kameraman 7.5 224,453
2013 Biyografi Kameraman 7.5 70,924
2013 Dram Kameraman 5.5 234
2013 Aile Görüntü Yönetmeni 5.1 48
2012 Dram Kameraman 7.7 19,846
2012 Biyografi Kameraman 6.6 2,179

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 182,606
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 16,241
2011 Komedi Kameraman    

Git Başımdan
2010 Komedi Kameraman 6.6 286,788
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 3,979
2008 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.6 18,243

Ekspres
2008 Biyografi Kameraman 7.3 17,484

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 85,428

Geri Dönüşler
2007 Komedi Kameraman 4.2 10,103

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.1 536,586

Av
2006 Korku Kameraman 5.7 8,968

Devlerle Yüzleşme
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 13,216

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 35,710

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 140,181

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 37,737

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 50,375

Cani
2003 Biyografi Kameraman 7.3 114,004

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Kameraman 5.9 211,063
2002 Macera Kameraman 5.6 372

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Kameraman 5.9 104,684

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Kameraman 6.5 50,940

Kazanma Hırsı
1999 Dram Kameraman 6.8 101,660

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Kameraman    

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Kameraman 4.6 17,862

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 383,960

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 65,167
1987 Suç Görüntü Yönetmeni 8.4 3,304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017