Giriş Kayıt
Anthony Scott

Anthony Scott


Animasyon, Oyuncu, Görsel Efekt

Anthony Scott, animasyon, oyuncu, görsel efekt.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Prens
2015 Animasyon Animasyon 7.8 42,623
2012 Animasyon Animasyon 7.0 80,506
2011 Komedi Animasyon 6.3 58,782

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Animasyon 7.7 163,454

Ölü Gelin
2005 Animasyon Animasyon 7.4 207,707

Evrim
2001 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
6.1 107,220
2001 Animasyon Animasyon 4.7 14,983
2000 Belgesel Oyuncu    
2000 Animasyon Animasyon    

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 424,152

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 228,839

Dev Şeftali
1996 Animasyon Animasyon 6.7 52,943

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Animasyon 8.0 246,058
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017