Giriş Kayıt
Anthony Scott

Anthony Scott


Animasyon, Oyuncu, Görsel Efekt

Anthony Scott, animasyon, oyuncu, görsel efekt.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Prens
2015 Animasyon Animasyon 7.8 40,979
2012 Animasyon Animasyon 7.0 78,997
2011 Komedi Animasyon 6.3 58,088

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Animasyon 7.7 159,506

Ölü Gelin
2005 Animasyon Animasyon 7.4 203,776

Evrim
2001 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
6.1 106,262
2001 Animasyon Animasyon 4.7 14,981
2000 Belgesel Oyuncu    
2000 Animasyon Animasyon    

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 417,061

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 225,207

Dev Şeftali
1996 Animasyon Animasyon 6.7 52,343

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Animasyon 8.0 240,617
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017