Giriş Kayıt
Anthony Scott

Anthony Scott


Animasyon, Oyuncu, Görsel Efekt

Anthony Scott, animasyon, oyuncu, görsel efekt.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Prens
2015 Animasyon Animasyon 7.8 45,311
2012 Animasyon Animasyon 7.0 82,385
2011 Komedi Animasyon 6.3 59,914

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Animasyon 7.7 168,927

Ölü Gelin
2005 Animasyon Animasyon 7.4 212,635

Evrim
2001 Komedi Görsel Efekt
Animasyon
6.1 109,192
2001 Animasyon Animasyon 4.7 15,307
2000 Belgesel Oyuncu    
2000 Animasyon Animasyon    

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 437,152

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 234,745

Dev Şeftali
1996 Animasyon Animasyon 6.7 53,859

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Animasyon 8.0 253,186
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018